Chindoos Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 Właściwie to nie wiedziałem do jakiego działu to wsadzić bo jest robione tak pół na pół w Bryce i Photoshopie. http://chindoos.ovh.org/photogallery/greenripple.jpg
tweety Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 heh. wiszące wyspy nad taflą spokojnej wody :) przypomina mi to czasy maxa r3. wtedy takowe obrazki były na czasie. dzisiaj? hmm... nie jest źle. lubię oldschool :]
Maceo Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 b ardzo mi sie chce ale nie wiem co.... kompozycja rozjechana... wyliczone elementy, brak dominanty.
hcpiter Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 hehhe nie jest źle ale mogło być lepiej :) Ogolnie sie duzo nie napracowałes jak to było w bryce robione :D, kamera cos mi nie leży i pusto tutaj ! :) Pozdro i powodzenia
Stachu Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 jakieś dziwne, ten ogon za bardzo wygląa sztucznie, jakiś wklejony, bo fale się nie ruszają gdy on wskakuje, dorób tam pare bajerów, coś tam popraw i bedzie git :)
3grosze Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 heh. wiszące wyspy nad taflą spokojnej wody :) przypomina mi to czasy maxa r3. wtedy takowe obrazki były na czasie. dzisiaj? hmm... nie jest źle. lubię oldschool :] No i za to bym chindoosowi dał dodatkowe punkty. Bo szczerze powiedziawszy w zalewie wizualizacji i GI taka pracka jest miła dla oka i pokazuje, że MOŻNA robić coś więcej niż "mój pokój" "salon" i "moja kuchnia" a co do samej pracki, tak jak tweety napisał, faktycznie kiedyś bywały często takie pracki, ale to nic :-) jak dla mnie troszke pusto w tej scenie, coś by możńa było dodać proporcje wielorybka siadają, albo jest bo big madafaka rzeźnik :-) ale jeśli tak, to piana wokół ogona jest za mała i zero zniekształcenia wody. jeszcze meteorki jak robisz takie rzeczy, to spróbuj postarać się aby kazdy był inny. Wierz mi lub nie, ale wygląda to nieciekawie, a tak nie wiele trzeba, żeby zmienić pare parametrów .
Chindoos Napisano 28 Marzec 2006 Autor Napisano 28 Marzec 2006 Dzięki 3gorsze:) Chciałem właśnie stworzyć coś oryginalnego, bo większość prac to wizki, samochody albo komórki... Nad meteorami i wielorybem faktycznie mogłem posiedzieć dłużej... A że pusto? Tak miało być;)
Lis Napisano 28 Marzec 2006 Napisano 28 Marzec 2006 A dla mnie obraz wydaje się jakby ucięty. Chwytam za suwak i ciągnę w prawo i niemogę :-( Dodam też że lekki brak kompozycji i może przesłania. co to za kule ognia?? Sam już nie wiem.
Derfalon Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 Nie przekonuje mnie ta praca. Brakuje w niej jakiegoś punktu centralnego, mocnego akcentu. Oczy biegają po całym renderze i nie wiadomo czego sie uczepić. Wszystko jest jakieś nijakie
Leru Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 Chindoos -> to tylko moje zdanie: brakuje mi gęstego dymu za metorami, kilku już po zderzeniu z taflą wody. Obraz można bardziej skontrastować według mnie, szczególnie niebo. Kadr jest również niezbyt ciekawy, kamerkę widziałbym dużo niżej, przy wodzie, płaszczkę po jej prawej stronie, ciekawie ujęte wyspy. No ale i tak zgadzam się :) + za pewną odskocznię. pozdrawiam
Knysha Napisano 30 Marzec 2006 Napisano 30 Marzec 2006 Powrot do przeszlosci? Totalny oldskul imho ;D
Rekomendowane odpowiedzi