Ameras Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Cześć sceny już kończył nie będe więć daje ja do zakończonych prac... prosze o krytyke :P sorry ale nie wiem co jest grane postaram się wrzucić na inny serv rendery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 nic nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ameras Napisano 31 Marzec 2006 Autor Share Napisano 31 Marzec 2006 OK już działa!!! http://www.bilder-hosting.de/img/C7LI0.jpg http://www.bilder-hosting.de/img/C7PGA.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 przede wszystkim zrób wiekszy render, słabe modele krzeseł, brak klawiatur, render też nie najlepszy z tego co widze po tej miniaturce:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 Normalnie wygląda jak byś chodził do mojej szkoły :P Bo w mojej szkole jest identyczna rura przez środek sali :P Głosy chodzą ze tańczy przy niej sor:P A co do sceny: sorki ale nie widze pozytywów...krzesła przeskalowane, textury monotonne i jakies takie...ble:P Krzesła kanciaste, oświetlenie nieciekawe (pewnie tylko VRayLightMTL oświetlone?) no i straszny noise, ale ten brzydki noise :/ Jednym słowem popracuj jeszcze. Acha i nie traktuj tego jako ataku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 łał , klamka wielkości monitora... a bez złośliwości to nie podoba mi się , słabe modele , materiały , ciemno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 a z tymi lampami to juz całkiem poszedłes na łatwizne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubi Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 1. skala 2. monotonia materiałów 3. ciemno? 4. kanciate krzesła :) Coś mi sie wydaje że Ci sie za bardzo nie chciało pracować nad tą scenką bo widać że możesz wiecej :) btw. W podpisie masz 'Atchlon' ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 31 Marzec 2006 Share Napisano 31 Marzec 2006 no to co ze Atchlon moze taka werszyn :P a no scenke mozna poprawic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurop3 Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 witam, według mnie to ciemne te renderki, daj troche wiecej swiatła.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Kurde no. Ctrl+c -> Ctrl+v. Brak lamp. Drzwi jak od poprawczaka. Ze skalą to pojechałeś. :-0 i jeszcze ten Arial na ścianie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ameras Napisano 1 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2006 niestety nie mam jak tego poprawić bo to jedyne 2 rendery jakie mi zostały na płytce bo mi sie boot loader w windowsie popsół i formata mósiałem... a zapomniałem o skopiowaniu sali na płytke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baton Napisano 1 Kwiecień 2006 Share Napisano 1 Kwiecień 2006 Ja tu widze instance copy tylko ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 Lis -> skąd wiesz jakie dźwi są w poprawczaku ? :) żartuje .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 illowy - noooooo. eeee. hmmm. oooo. W telewizji widziałem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 eeeeeeee lampy wyglądają.........hmmmmmm........ekhm........jakby były świecącymi plane'ami. no i modele słabe, krzesła jakieś takie kanciaste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 za klamke jak w skarbcu masz odrazu minusa :P zapomniałes o shaderach - powinny chyba byc jakies - radził bym jeszcze popracowac nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Kwiecień 2006 Share Napisano 2 Kwiecień 2006 eh... linki mi nie dzialają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi