Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

rynek główny, empik, godzina 20:00 pasuje? :)

EDIT: aha osoby niezwiązane z grafiką też mile widziane? :] bo jak co to mogę wziąć parę fajnych osób :P

• Odpowiedzi 334
  • Wyświetleń 36,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Będzie coś z tego?? Bo ja mam w alternatywie grubą, tak mi się zdaje, imprezę na akademikach. Ale możliwe, że ok. 20 pod empikiem się zjawię.

Gdybym nie dotarł na czas niech ktoś dobry wyśle mi smska na ********* z informacją gdzie siedzicie :)

Generalnie to wolałbym jednak jutro jakieś spotkanko - będę miał wolny wieczór (dziewoja w pracy).

Edytowane przez User190

Napisano

no panowie to co w końcu robimy :P spotkamy się wreszcie czy nie? :P szkoda tylko że tyle się z was deklarowało a na końcu nikt nie potwierdził :] dobra to ostateczny termin ten piątek :D co wy na to? :> i żadnych ale :P :D

Napisano

W ten pt nie ma mnie w Krku :( Aż do poniedziałku :(

Napisano
  Radzisz napisał:
w ten piątek to dostane wyniki z matury;P

ja też, ciekawe czy będziemy mieć nastrój na meetingi ?

Napisano

proponuje przyszły tydzień;P jade na wioche jednak dzisiaj opijać..no ale jak duzo hecntych na dzisiaj to tez dzisiaj :P

Napisano

LOL.. pozlatywane :P

Napisano
  • Autor

Siemano może by tak sie jakoś zalkocholizować ? na razie taka luźna propozycja 9.11.07 r

prawie jak rocznica wtc ;)

co wy na to ?

Napisano

U mnie pt odpada.. sb też..

Napisano

mamy prawie zimę więc ? :D ja się pojawię bo maverick zaprasza blondyny :P przynajmniej tak obiecuje :D no to purchwiaczki do zobaczenia :P godzinka 21 skarbonka? ;>

Napisano

teoretycznie - w piątek spotkanie ludzi z kierunku z uczelni, ale praktycznie to nie będą za mną tęsknili więc pewnie wpadnie :D

ok. 21 jak najbardziej:D

Napisano
  • Autor

no wiec tak na razie średnie zainteresowanie ale będę jeszcze spamował ludzi :

na razie przewidywany skład:

-carlosss

-Radzisz

-ttaaddeekk

-maverick sheep

co do czasu i miejsca to piątek najbliższy czyli 09.11.2007 godzina 21 skarbonka znakiem rozpoznawczym będą majtki w czerwone kropki

howg

Napisano
  • Autor

i jak panowie bo marne zainteresowanie ? przekładamy czy jak czy walczymy w skromnym gronie?

edit

no niestety dziś nici z zlutowania :P przyszly tydzień kolejna próba ;)

pozrawiam

Napisano

ja proponuje jak ktos lubi 20 zaczek koncert vavamuffin, a potem chlanie gdzies w blizej niokreslonym miejscu, lub ustawicie sie gdzies a ja z ziomami dojde po koncercie! ha! owcaMeverika ma ten sam numer koma?

Napisano

21 skarbonka pasuje..ee pewnie sie przeciągnie do rana [?] dałoby rade przenieść zlot [potem] do kogoś do mieszkania/akademca?:D albo przygarnij kropka . ;P nie chce mi sie nocnym wracać do nh ;|

jak będzie trzeba to spoko ,tak tylko pytam -_-

Napisano
  • Autor

ja wełna czy wohl, mam ten sam kom niestety jade lepić bałwana na wioske, więc bawcie się niegrzecznie i pozdrówcie odemnie napalone nastolatki.

pozdrawiam

Napisano

Panowie, mam propozycję, co wy na to żebyśmy się przeszli do klimatu? jest tam kręgielnia bilard laski :D i dicho :F propozycja jest nie do odrzucenia :D :P co wy na to?

Napisano

mi nie ;D było spoko:) tylko ten klimat w klimacie troche sie zepsuł;P

Napisano

hehe "klimat" był zajefajny co nie? :P tadek piwo postawisz i będzie :D trzeba to powtórzyć tylko tym razem więcej alkoholu wprowadziłbym :P no i więcej ludzi :) maverick dostaniesz kopasa w zada następnym razem jak nie przyjdziesz :D