Napisano 21 Czerwiec 200717 l rynek główny, empik, godzina 20:00 pasuje? :) EDIT: aha osoby niezwiązane z grafiką też mile widziane? :] bo jak co to mogę wziąć parę fajnych osób :P
Napisano 22 Czerwiec 200717 l Będzie coś z tego?? Bo ja mam w alternatywie grubą, tak mi się zdaje, imprezę na akademikach. Ale możliwe, że ok. 20 pod empikiem się zjawię. Gdybym nie dotarł na czas niech ktoś dobry wyśle mi smska na ********* z informacją gdzie siedzicie :) Generalnie to wolałbym jednak jutro jakieś spotkanko - będę miał wolny wieczór (dziewoja w pracy). Edytowane 22 Październik 201311 l przez User190
Napisano 26 Czerwiec 200717 l no panowie to co w końcu robimy :P spotkamy się wreszcie czy nie? :P szkoda tylko że tyle się z was deklarowało a na końcu nikt nie potwierdził :] dobra to ostateczny termin ten piątek :D co wy na to? :> i żadnych ale :P :D
Napisano 27 Czerwiec 200717 l w ten piątek to dostane wyniki z matury;P ja też, ciekawe czy będziemy mieć nastrój na meetingi ?
Napisano 29 Czerwiec 200717 l to co , dzisiaj ten zlot, czy jutro, bo ja wypadam na rynek dzisiaj to bym zawital na piwko lub 2 :D
Napisano 29 Czerwiec 200717 l proponuje przyszły tydzień;P jade na wioche jednak dzisiaj opijać..no ale jak duzo hecntych na dzisiaj to tez dzisiaj :P
Napisano 5 Listopad 200717 l Autor Siemano może by tak sie jakoś zalkocholizować ? na razie taka luźna propozycja 9.11.07 r prawie jak rocznica wtc ;) co wy na to ?
Napisano 5 Listopad 200717 l mamy prawie zimę więc ? :D ja się pojawię bo maverick zaprasza blondyny :P przynajmniej tak obiecuje :D no to purchwiaczki do zobaczenia :P godzinka 21 skarbonka? ;>
Napisano 5 Listopad 200717 l teoretycznie - w piątek spotkanie ludzi z kierunku z uczelni, ale praktycznie to nie będą za mną tęsknili więc pewnie wpadnie :D ok. 21 jak najbardziej:D
Napisano 6 Listopad 200717 l Autor no wiec tak na razie średnie zainteresowanie ale będę jeszcze spamował ludzi : na razie przewidywany skład: -carlosss -Radzisz -ttaaddeekk -maverick sheep co do czasu i miejsca to piątek najbliższy czyli 09.11.2007 godzina 21 skarbonka znakiem rozpoznawczym będą majtki w czerwone kropki howg
Napisano 9 Listopad 200717 l Autor i jak panowie bo marne zainteresowanie ? przekładamy czy jak czy walczymy w skromnym gronie? edit no niestety dziś nici z zlutowania :P przyszly tydzień kolejna próba ;) pozrawiam
Napisano 13 Listopad 200717 l ja proponuje jak ktos lubi 20 zaczek koncert vavamuffin, a potem chlanie gdzies w blizej niokreslonym miejscu, lub ustawicie sie gdzies a ja z ziomami dojde po koncercie! ha! owcaMeverika ma ten sam numer koma?
Napisano 14 Listopad 200717 l 21 skarbonka pasuje..ee pewnie sie przeciągnie do rana [?] dałoby rade przenieść zlot [potem] do kogoś do mieszkania/akademca?:D albo przygarnij kropka . ;P nie chce mi sie nocnym wracać do nh ;| jak będzie trzeba to spoko ,tak tylko pytam -_-
Napisano 16 Listopad 200717 l Autor ja wełna czy wohl, mam ten sam kom niestety jade lepić bałwana na wioske, więc bawcie się niegrzecznie i pozdrówcie odemnie napalone nastolatki. pozdrawiam
Napisano 16 Listopad 200717 l Panowie, mam propozycję, co wy na to żebyśmy się przeszli do klimatu? jest tam kręgielnia bilard laski :D i dicho :F propozycja jest nie do odrzucenia :D :P co wy na to?
Napisano 18 Listopad 200717 l hehe "klimat" był zajefajny co nie? :P tadek piwo postawisz i będzie :D trzeba to powtórzyć tylko tym razem więcej alkoholu wprowadziłbym :P no i więcej ludzi :) maverick dostaniesz kopasa w zada następnym razem jak nie przyjdziesz :D