carlosss Napisano 21 Czerwiec 2007 Share Napisano 21 Czerwiec 2007 rynek główny, empik, godzina 20:00 pasuje? :) EDIT: aha osoby niezwiązane z grafiką też mile widziane? :] bo jak co to mogę wziąć parę fajnych osób :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 (edytowane) Będzie coś z tego?? Bo ja mam w alternatywie grubą, tak mi się zdaje, imprezę na akademikach. Ale możliwe, że ok. 20 pod empikiem się zjawię. Gdybym nie dotarł na czas niech ktoś dobry wyśle mi smska na ********* z informacją gdzie siedzicie :) Generalnie to wolałbym jednak jutro jakieś spotkanko - będę miał wolny wieczór (dziewoja w pracy). Edytowane 22 Październik 2013 przez User190 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 no panowie to co w końcu robimy :P spotkamy się wreszcie czy nie? :P szkoda tylko że tyle się z was deklarowało a na końcu nikt nie potwierdził :] dobra to ostateczny termin ten piątek :D co wy na to? :> i żadnych ale :P :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 W ten pt nie ma mnie w Krku :( Aż do poniedziałku :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 w ten piątek to dostane wyniki z matury;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 27 Czerwiec 2007 Share Napisano 27 Czerwiec 2007 w ten piątek to dostane wyniki z matury;P ja też, ciekawe czy będziemy mieć nastrój na meetingi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 i jak tam nastroje?:P u mnie najs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 to co , dzisiaj ten zlot, czy jutro, bo ja wypadam na rynek dzisiaj to bym zawital na piwko lub 2 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 proponuje przyszły tydzień;P jade na wioche jednak dzisiaj opijać..no ale jak duzo hecntych na dzisiaj to tez dzisiaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 29 Czerwiec 2007 Share Napisano 29 Czerwiec 2007 ja na ten weekend wyjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 hmm no to jak prosiaczki:P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 no ja czekam wciąż ;) mamy lato więc? :> ja mogę nawet dzisiaj :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 LOL.. pozlatywane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 13 Lipiec 2007 Share Napisano 13 Lipiec 2007 :P jutro też jest dzień:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 Siemano może by tak sie jakoś zalkocholizować ? na razie taka luźna propozycja 9.11.07 r prawie jak rocznica wtc ;) co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 jestem na 100% :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 U mnie pt odpada.. sb też.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 mamy prawie zimę więc ? :D ja się pojawię bo maverick zaprasza blondyny :P przynajmniej tak obiecuje :D no to purchwiaczki do zobaczenia :P godzinka 21 skarbonka? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 teoretycznie - w piątek spotkanie ludzi z kierunku z uczelni, ale praktycznie to nie będą za mną tęsknili więc pewnie wpadnie :D ok. 21 jak najbardziej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
troglodyta Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Witajcie. Chętnie wpadnę na to spotkanie...ale kiedy ono w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 no wiec tak na razie średnie zainteresowanie ale będę jeszcze spamował ludzi : na razie przewidywany skład: -carlosss -Radzisz -ttaaddeekk -maverick sheep co do czasu i miejsca to piątek najbliższy czyli 09.11.2007 godzina 21 skarbonka znakiem rozpoznawczym będą majtki w czerwone kropki howg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 9 Listopad 2007 Autor Share Napisano 9 Listopad 2007 i jak panowie bo marne zainteresowanie ? przekładamy czy jak czy walczymy w skromnym gronie? edit no niestety dziś nici z zlutowania :P przyszly tydzień kolejna próba ;) pozrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 w ten qweekend chodzcie w pt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 ok . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 12 Listopad 2007 Share Napisano 12 Listopad 2007 dobra, ten weekend już na bank :) 21 skarbonka? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hatred Napisano 13 Listopad 2007 Share Napisano 13 Listopad 2007 ja proponuje jak ktos lubi 20 zaczek koncert vavamuffin, a potem chlanie gdzies w blizej niokreslonym miejscu, lub ustawicie sie gdzies a ja z ziomami dojde po koncercie! ha! owcaMeverika ma ten sam numer koma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 14 Listopad 2007 Share Napisano 14 Listopad 2007 21 skarbonka pasuje..ee pewnie sie przeciągnie do rana [?] dałoby rade przenieść zlot [potem] do kogoś do mieszkania/akademca?:D albo przygarnij kropka . ;P nie chce mi sie nocnym wracać do nh ;| jak będzie trzeba to spoko ,tak tylko pytam -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 16 Listopad 2007 Autor Share Napisano 16 Listopad 2007 ja wełna czy wohl, mam ten sam kom niestety jade lepić bałwana na wioske, więc bawcie się niegrzecznie i pozdrówcie odemnie napalone nastolatki. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 Panowie, mam propozycję, co wy na to żebyśmy się przeszli do klimatu? jest tam kręgielnia bilard laski :D i dicho :F propozycja jest nie do odrzucenia :D :P co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 16 Listopad 2007 Share Napisano 16 Listopad 2007 jutro godz 17 klimat jak cos to dzwonic 661 571 336 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 no i po :) komu wisze kase za bilard :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 mi nie ;D było spoko:) tylko ten klimat w klimacie troche sie zepsuł;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlosss Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 hehe "klimat" był zajefajny co nie? :P tadek piwo postawisz i będzie :D trzeba to powtórzyć tylko tym razem więcej alkoholu wprowadziłbym :P no i więcej ludzi :) maverick dostaniesz kopasa w zada następnym razem jak nie przyjdziesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 no ładnie, meeting bez dariusza:( jak mogliście? fotki pokażcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 23 Listopad 2007 Share Napisano 23 Listopad 2007 fotek brak :P może next time ktoś weźmie aparat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi