gutekfiutek Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 tak sobie sprawdzałem czy jeszcze coś pamiętam z rysunku
Reanimator Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 O, siema gutek ;> Kiepsko. Nic bez dizajdoka zrobic nie potrafisz widze. ;)
Mortom Napisano 3 Kwiecień 2006 Napisano 3 Kwiecień 2006 no fajne fajne. Tarcza fajnaaa.... buty fajnee.... ino ten garczek na głowie mnie niepokoi. Wygląda trochu jak by go TIR trośke spłaszczył. Ale ogólnie spoczko :) Pozdro for ALL
gutekfiutek Napisano 3 Kwiecień 2006 Autor Napisano 3 Kwiecień 2006 staaaaary wiesz kiedy ja ostatni raz rysowałem? takie rzeczy? a zreeesztą ;P
smart Napisano 4 Kwiecień 2006 Napisano 4 Kwiecień 2006 Całkiem sympatyczne ,poprawnie:) troche zabazgrane i zblurowane nazbyt, ta czerń na twarzy niepokoi mnie.po za tym ok
thirdeye Napisano 10 Kwiecień 2006 Napisano 10 Kwiecień 2006 Hej, ty tak serio z tym nickiem ? ;) A rycerzyk fajny troche jakby przykrótki.
gutekfiutek Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Napisano 10 Kwiecień 2006 tak mi wyszło, bo hełmy to mieli duże wtedy może to dlategoo sie wydaje - duża głowa zaburza proporcje?
Rekomendowane odpowiedzi