Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

wiec...

dobra jutro sie za to za biore dzisiaj leze jutro mam przerąbane,na historie

nic nie umiem , z polaka nie mam zadania z matmy tez.Dorobie mu jeszcze:

-wnetrze

-nowe felgi

-lusterka

-lepsze texstury

-inne kolory szyby

Ale przy swoim sprzecie daleko nie ujde

AMD Althon 1,47 GHz

512mb RAM

64mb karta grafiki

Dobra ale mam kase kupuje drugą 512 a potem nowy procek i karte grafiki.

Dobra przyznam sie procek podkrecany z 1,28 Przy tym modelu komp nieżle mi sie tnie;)

Napisano

ogólnie widać że to maluch, ale daj spokój z tym tuningiem, ludzie co wy widzicie w "rasowaniu" malucha.

Jak masz takie plany z rozbudową tego kaszlaka to przenieś wątek do WiPa, a sprzętem się nie wykręcaj, bo mam taki sam i nie płacze, "wystarczy chcieć" i można na nim dużo zdziałać!

No ale jak na pierwszą pracę to ok.

Napisano

Ja sie nie wykrecam.Pozatym napisałem "Dobra ale mam kase kupuje drugą 512 a potem nowy procek i karte grafiki."Jak sie rozmysle to kupie 2 kompa ale bez

neta tylko do maxa.Ja ci mówie ze z TAKIM sprzetem nie da sie nic robic.Tnie sie

jak cholera a wiez ile trwa render takiego malucha??Otóz na moim wspaniałym

kompie 45 min na jeden render.Po za modelem dodaj sobie np:swiatło dzienne

inne duperelki.Po tym wszytkim w czasie renderu mam mini ram.

Napisano

45min hmmm kwestia ustawień, ja taki wyrenderuje w 10min góra (800*600) w mental rayu, a ile ten maluch ma poly że tak Ci się tnie ten komp??? a żeby się nie cieło to trzeba np. ukrywać objekty których nie uzywasz. A myślisz że na 1G ramu i procku ok. 2,5G to Ci się niebędzie cieło, wszystko trzeba sposobem nie na siłe:p? Ale jak masz kase...

Napisano

sprzet wymowka nie jest....ostatnimi czasy pracowalem na 128 ramu....narzekalem ale trezba bylo isc dalej!! maluch wg mnie jest z gotowca zrobiony...a tam jest juz po meshsmoothie i ma trochu duzo poli! ...

pees.. rozwaliły mnie te tuby zamiast tylniego swiatla....fuj! :P ;)

Napisano

Oj nie podoba mi sie. Ogólnie wygląda jak zabawka, no i te światła tylne:) Co do sprzętu to ja mam celka 1,4 mobile, 256ram i jeszcze z tego dzierżawie 64 na video ram i jakoś sobie radze. Ja sa chęci to i na słabym laptopie sie zrobi a jak nie ma zacięcia to jedynie można w sprzęt kase ładować. ale jak mówią:"słabej baletnicy to nawet majtki przeszkadzają":) Pozdrawaim i czekam na cos lepszego.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności