Napisano 6 Kwiecień 200618 l Problem odtyczy Tego ze mam Vray-a pod 3ds maxa 7 i czy dzialal by on pod 3D maxem 8, bo nie widze zadnych wersji Vray-a do maxa 8 ...?
Napisano 6 Kwiecień 200618 l zależy jaka to wersja, ale najlepszym sposobem jest jak sam sprawdzisz i zainstalujesz vraya na maxie 8 i czy sie odpali :)
Napisano 6 Kwiecień 200618 l Autor a jaka wersja najlesza jest pod max-a 8 ? mozesz jeszcze odpowiedziec ?
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Autor wlasnie zainstalowalem 1.47.03 natomiast jakies bledy mi wyskakuja (przy uruchamianiu max-a 2 ostrzezenia wyskakuja) moze ktos mi blizej wytlumaczyc jak dokladnie zainstalowac Vray-a ?
Napisano 7 Kwiecień 200618 l Autor Udalo mi sie juz to zrobic, tylko teraz mam pewno pytanie, czy da sie uruchamiac max-a z Vray-em bez wczesniejszego wlaczania VRLserver ?
Napisano 4 Maj 200618 l mam v-ray'a 1.48.03 tylko ze nie mam zadnych plikow exe zeby go zainstalowac, nie wiem gdzie skopiowac te wszystkie pliki dll, czy ktos moglby mi pomoc ?
Napisano 6 Maj 200618 l Czy powinno to zadziałać, jeśli Max jest na dysku D:\, a nie C:\? No, a może to jest wina systemu zabezpieczeń windows, w którym automatycznie ustawiona jest zapora i nie da się tego nijak wyłączyć... :/
Napisano 8 Maj 200618 l brakuje mi juz sil :( zainstalowalem v raya, jak uruchomie maxa 8 to mam w nim swiatlo v ray ale po wcisnieciu F10 nie moge znalezc tego rendera, ani sladu, mam wersje 1.47.03 wszystko sie uruchamia, nie wyskakuja zadne bledy. Wogole tego nie kminie jak wchodze w Customize--> Configure user paths, to tez jest tam v ray co moge jeszcze zrobic ? :(