sqN Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Problem odtyczy Tego ze mam Vray-a pod 3ds maxa 7 i czy dzialal by on pod 3D maxem 8, bo nie widze zadnych wersji Vray-a do maxa 8 ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 zależy jaka to wersja, ale najlepszym sposobem jest jak sam sprawdzisz i zainstalujesz vraya na maxie 8 i czy sie odpali :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqN Napisano 6 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 6 Kwiecień 2006 a jaka wersja najlesza jest pod max-a 8 ? mozesz jeszcze odpowiedziec ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 no najnowszy najlepszy czyli 1.48.03 może już są nowsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 ja tam śmigam na 1.47.03 i na 8 i na 7 działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqN Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 wlasnie zainstalowalem 1.47.03 natomiast jakies bledy mi wyskakuja (przy uruchamianiu max-a 2 ostrzezenia wyskakuja) moze ktos mi blizej wytlumaczyc jak dokladnie zainstalowac Vray-a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqN Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 Udalo mi sie juz to zrobic, tylko teraz mam pewno pytanie, czy da sie uruchamiac max-a z Vray-em bez wczesniejszego wlaczania VRLserver ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 nie nie da sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arch515 Napisano 7 Kwiecień 2006 Share Napisano 7 Kwiecień 2006 da sie :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqN Napisano 7 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2006 no to powiedz jak ?(tlyko nie mow ze dodanie do startup... :D ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 mam v-ray'a 1.48.03 tylko ze nie mam zadnych plikow exe zeby go zainstalowac, nie wiem gdzie skopiowac te wszystkie pliki dll, czy ktos moglby mi pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 do folderu plug-ins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 kopiowalem ale po uruchomieniu maxa i wcisnieciu F10 ani sladu po v ray Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 odezwij sie na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukaszZ Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Czy powinno to zadziałać, jeśli Max jest na dysku D:\, a nie C:\? No, a może to jest wina systemu zabezpieczeń windows, w którym automatycznie ustawiona jest zapora i nie da się tego nijak wyłączyć... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 brakuje mi juz sil :( zainstalowalem v raya, jak uruchomie maxa 8 to mam w nim swiatlo v ray ale po wcisnieciu F10 nie moge znalezc tego rendera, ani sladu, mam wersje 1.47.03 wszystko sie uruchamia, nie wyskakuja zadne bledy. Wogole tego nie kminie jak wchodze w Customize--> Configure user paths, to tez jest tam v ray co moge jeszcze zrobic ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 u mnie Failed to initiaze wszystkie pliki v-raya :) po prosku extra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klikus1984 Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 mi sie udalo y wersja 1.47.0.3 na maxie 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi