Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Taką śmieszną rzecz popełniłem ostatnio . Wizualizacja budymku szeryfa i więzienie . Budynek ma powstać w kompleksie miasteczka westernowego Mrongoville w Mrągowie . Taki lekki kicz , ale wizkę robiło mi się sympatycznie . A i parę westernów zobaczyłem przy okazji.:)

Większa rozdziałka :

http://www.fst.pl/sheriff_wb.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Fajnie to wyglada, moje tylko zastrzezenie to jest ta Font co uzyles Sheriff, co to (Arial bt?) powinna byc inna np jak Serifa albo Old Towne no i jak JohnZi

zaowazyl te postacie jakos nie pasuja, brak "the real cowboys " yeeeehaaaa!

Napisano

A nie miałem czasu poszukać real cowboys , ale może się pobawię jeszcze tym łobrazkiem

No to mnie trochę zmobilizowaliście . Poprawię parę rzeczy np fonty . Może ktoś widział foty real cowboys ? Prosze o linka jak coś :)

Napisano

podoba mi sie wykonanie , co do texturek to czy moglbys zrobic jedna wersje z przybrudzonym derewnem ? Ciekawi mnie taki efekt, teraz prezentuje sie zbyt swiezo choc , przeciez moga to byc nowo postawione budynki . :] pozdrawiam

Napisano

Fajnie, fajnie, tylko co zauważyłem, to że cień tego gościa na koniu powiniem bardziej w lewo (w stronę tego drugiego gościa) odbiegać, takie mam przynajmniej wrażenie, ale to szczegół :)

Napisano

moje 3 grosze..

1.Podoba mi się..

2.Lampy naftowe mnie kolą w oko...

3.Daszek za Panią na koniu zle wkomponowany w tlo.. (białe pixele)..

pozdrawiam ol.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności