Napisano 10 Kwiecień 200619 l Witam Taką śmieszną rzecz popełniłem ostatnio . Wizualizacja budymku szeryfa i więzienie . Budynek ma powstać w kompleksie miasteczka westernowego Mrongoville w Mrągowie . Taki lekki kicz , ale wizkę robiło mi się sympatycznie . A i parę westernów zobaczyłem przy okazji.:) Większa rozdziałka : http://www.fst.pl/sheriff_wb.jpg
Napisano 10 Kwiecień 200619 l mnie sie podoba, szczegolnie klimat:) jedyne co zle to niebo, jakoś źle sie wkomponowywuje (6 sylab:D) w reszte
Napisano 10 Kwiecień 200619 l a ja jestem bardzo na tak :) nie nawidze westernow :D ale renderek jak najbardziej pro
Napisano 10 Kwiecień 200619 l hehe .. mnie rozbawił ( rozweselił ) widok scenki .. bardzo fajna. Budynek wygląda jak ze zdjęcia na tym tełku .. jestem pod wrażeniem Pozdrawiam
Napisano 10 Kwiecień 200619 l WIERZBA -> Ty pracujesz w Olsztynie w jakiejś firmie czy to freelance ?
Napisano 10 Kwiecień 200619 l spoko wkomponowany budynek, ale te postacie tak malo realnie wygladaja. no ale podoba mi sie:]
Napisano 10 Kwiecień 200619 l Autor W planach miałem zrobić inny background - jakieś góry skaliste , czy texas . Ale powiedzieli gdzie na mazurach texas , więc zostały drzewka
Napisano 10 Kwiecień 200619 l Fajnie to wyglada, moje tylko zastrzezenie to jest ta Font co uzyles Sheriff, co to (Arial bt?) powinna byc inna np jak Serifa albo Old Towne no i jak JohnZi zaowazyl te postacie jakos nie pasuja, brak "the real cowboys " yeeeehaaaa!
Napisano 10 Kwiecień 200619 l Autor A nie miałem czasu poszukać real cowboys , ale może się pobawię jeszcze tym łobrazkiem No to mnie trochę zmobilizowaliście . Poprawię parę rzeczy np fonty . Może ktoś widział foty real cowboys ? Prosze o linka jak coś :)
Napisano 11 Kwiecień 200619 l podoba mi sie wykonanie , co do texturek to czy moglbys zrobic jedna wersje z przybrudzonym derewnem ? Ciekawi mnie taki efekt, teraz prezentuje sie zbyt swiezo choc , przeciez moga to byc nowo postawione budynki . :] pozdrawiam
Napisano 11 Kwiecień 200619 l mi sie podoba :) fajna ta pani na koniu :D na krawedziach drzew widac jasny kolor, pewnie antialiasowales z zółtego
Napisano 11 Kwiecień 200619 l Fajnie, fajnie, tylko co zauważyłem, to że cień tego gościa na koniu powiniem bardziej w lewo (w stronę tego drugiego gościa) odbiegać, takie mam przynajmniej wrażenie, ale to szczegół :)
Napisano 11 Kwiecień 200619 l moje 3 grosze.. 1.Podoba mi się.. 2.Lampy naftowe mnie kolą w oko... 3.Daszek za Panią na koniu zle wkomponowany w tlo.. (białe pixele).. pozdrawiam ol.