Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

racja w moim watku (o modelach) dalej jest 55 odwiedzin a zapewne widzialo ten watek znacznie wiecej :)

pozdro

Napisano

to prawda -> w moim wątku z tutkiem liczba odwiedziń to 38, podczas gdy samych odpowiedzi było 31, a tutek pobierany był ponad 200 razy (nie to żebym się chwalił ;)

Linka nigdzie indziej nie publikowałem, więc musi być coś nie tak.

pzdr.

Napisano

nie były aktualizowane przynajmniej 4 dni, wcześniej parę razy/dzień. Tak będzie zawsze?

Napisano
  • Autor

Jeśli mają się aktualizować pare dni to nie jest zbytnio ciekawe :(, bardziej mi sie podobała poprzednia wersja skryptu :)

Napisano

Zaraz powinno sie poprawic.Robie indeksowanie od poczatku bo kilka razy dziennie - OK, ale jesli od 4 dni stoi to jest to faktycznie nie tak jak trzeba.

Musze dokonac indeksacji wszystkich postow wiec potrwa to dluzej niz kilka godzin :)

Napisano

Update:

Niestety jak zapewne widzieliście indeksacja nie pomogla. Byla to wina mojego hacka do galerii na forum. W nowej wersji vB troche sie zmienila struktura.

Przepisalem go na nowo. Teraz powinno dzialac.

Odwiedziny sa updatowane co godzinę (ze wzgledu na optymalizacje pracy serwera).

Napisano

tak liczniki... w moim wątku jest juz od wczoraj 1345 postow a doszlo z 15 odpowiedzi:D:D pozdr

EDIT: ok. adek jestes wielki, jest ok, pozdrawiam mocno