Napisano 13 Kwiecień 200619 l Witam.. Zamieszczam tutaj.. Panel prysznicowy..Jego koleje losu można odnaleść w dziale WiP.. co o tym sądzicie?
Napisano 13 Kwiecień 200619 l Przepalenia i cienie odwracają uwagę od prezentowanego obiektu, polecam delikatne światło rozproszone, najlepiej ustawione po obu stronach panelu. Pozdrawiam
Napisano 13 Kwiecień 200619 l w porównaniu do tego co było w WIPie to jest bardzo fajnie, poprawiłeś materiały i lepiej to wygląda, :) ale tak jak kolega napisał ze światłem coś nie tak
Napisano 13 Kwiecień 200619 l design natrysku nie wydaje się być zły. co prawda górna półeczka może stanowić opór dla ściekąjącej wody (przez to może być cięzko z utrzymaniem jej w czystości). sam render podoba mi sie już mniej. za mocne kolory, za bardzo przepalone i ogólnie niezbyt reprezentatywnie jest ten natrysk przedstawiony. dobre studio to dwa źródła światła ustwione z przeciwległych stron, plus ewentualnie górne swiatło doświetlające ciemne miejsca. Pozdrawiam
Napisano 13 Kwiecień 200619 l Aj, za wcześnie, za wcześnie. :( Bryła znika, może za dużo materiałów i nieciekawa kolorystyka samego natrysku. Czerwień zbyt ostra imo. No i to ziarno. :( pozdrawiam
Napisano 14 Kwiecień 200619 l Autor Dzięki.. Sory że się wyrwałem..za wczesnie.. dobra dorobie jak trzeba jeszcze w WIP i potem tu wrzuce ale po ustaleniu szczegółów..heh.. pozdro.
Napisano 14 Kwiecień 200619 l mi to troche bardziej przypomina jakis gadzet z HL2 do ladowania energi czy czegos takiego:P
Napisano 19 Kwiecień 200619 l Autor Ok.. nie męcze się dalej z tym czymś. wrzucam.. i prosze o recenzje.. pozdrowienia..
Napisano 19 Kwiecień 200619 l a ten mikrofon to do czego :D karaoke a moze to jakies urzadzenie dla pań ;)
Napisano 19 Kwiecień 200619 l 2 render bardzo dobry, pierwyszy przez to swiatło z tyłu daje efekt flasha.
Napisano 19 Kwiecień 200619 l Autor hmm... Jak ktoś się uprze to zastosowanie natrysku a zwłaszcza tego "mikrofonu" jest obszerne.. :D dopiero teraz to dostrzegłem.. hehe.. Ale widze że od strony technicznej jest juz lepiej.. bo nikt się nie przyczepił jeszcze.. pozdro.. dzięki Bzyku,chveti,mrkrzysiek,AGmakonts