Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o kur...de :D szalejesz ;p bardzo swietne...juz zaczalem zauwazac ze znowu dzial 2D zasypia, az tu nagle.. "Rycerz i Mag". Przyznac trzeba ze takiej pracki od dawna na forum nie widzialem ;) Bardzo podoba mi sie postac maga a szczegolnie twarz ;) Oswietlenie tez jest zajefajne ;) w jakiej rozdzialce malowales?

gratulejszon

pozdro

EDIT: ah xeav musiales mnie wyprzedzic? ;p

Napisano

No pracka super, ekstra światło z laski maga :) Klimacik... ;)

Pozdro

Napisano

Wow fajny klimat i robi wrażenie, ale czepie sie troszke moim zdaniem chyba przez cieniowanie prawej nogi kolesia z karabinem(jego prawej :)), przewraza sie on troche na plecy.

Napisano

warsztatowo bardzo ładnie aczkolwiek nie lubie aż takich kontrastow jak magia i broń palna (nowoczesnosc) Klimat zblizony do świata z gry Arcanum... nasówa mi sie jeszcze że ten mag jakos za bardzo opancerzony. pancerze itp raczej krepowały ich ruchy i przepływ energi.. ale to już spece od fantazy powinni sie wypowiadac.

bardzo ladna pracka i gratuluje

i jeszcze jedno mi sie nasuneło... księga która dzierży w dłoni.... bardziej przypomina notes... ale to tak na marginesie

Napisano
  • Autor

Dzieki wielkie za słowa uznania.

Caspik: rozdziałka 3500x2600

Blade: generalnie mag ma być bardziej "egzorcystą" a raczej powiedzmy , magiem specjalizującym się w odpędzaniu złych duchów i demonów.Dlatego trzyma w ręce coś co raczej przypomina modlitewnik :D

Pancerze ,Magia i broń palna to jedynie moja wizja i sposób przedstawienia świata do którego jeszcze mam zamiar dodać sporą dawke cybertechnologii i mutacji genetycznych.Pewnie nie rzuca sie w oczy to że "mag" ma cyber-protezy nóg od kolan w dół :D

Napisano

bardzo godne,

mozna sie czepic ze ciemne w prawa strone i ciezko widac, ale widze ze wiekszosc tak tutaj ma ze przesadza z mrokiem i slabo widac :)

Napisano
Bardzo na poziomie, chociaż kadr mi się nie widzi, trochę jak by wyrwany z komiksu, ze środka akcji.

O to to :P. Ladne kolory, ale cos nie pasuje mi z z pasem i brzuchem tego magika - troszku nienautralnie sie wygina i jest z deka za dlugi?

Napisano
  • Autor

Z tym wyginaniem to możliwe bo wielokrotnie czytałem uwagi że postawy postaci są nienaturalne.

biglebowsky : z tym kadrem masz troche racji.Pierwotnie scenka miała wyglądać nieco inaczej , dlatego pózniej coś ze wcześniejszej koncepcji zostało.