eco Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 nice -najzabawniejsze i tak sa komenty ze v-ray ze mental :) hehe zabawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 gorzej... pomarudze trochę i powiem że brakuje mi brushed metalu ;]. poza tym pracka pierwsza klasa ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 nice -najzabawniejsze i tak sa komenty ze v-ray ze mental :) hehe zabawne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xiyoung Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Za smutne jak na reklame. I jedna rzecz na ktora chyba nikt nie zwrocil uwagi: menisk gorny lub dolny chopcze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 przeciez jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Ludziom nie dogodzisz. Co by nie robic to sie nie będzie wszystkim podobać. Ale mi się podobała pierwsza pracka. Bardzo fajne. Świetny render. Jedyne czego moge sie chyba czepić to to, że napis na prawej buteleczce jest chyba krzywo...ale to może sie mi tylko tak wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Ale się wszyscy czepiają :p Pierwszy render lepszy (choć było kilka niedociągnięć). pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Mozna sie przyczepic do paru szczegulow, ale po co jak i tak ladny renderek wyszedł, podob mi sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi