Maqs Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Mały arcik po pracy;) aha ostrzegam ze występuje nagość (na jednym forum troche krzyczeli za brak ostrzezenia:D ) http://images2.fotosik.pl/51/n1di3fr2zjt8n92f.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Ładna pracka, tylko gdzie podziała się lewa noga? Łokieć trochę mało anatomiczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 własnie, gdzie noga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 gdzie noga gdzie lokie - GDZIE JEST NAGOSC ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 16 Kwiecień 2006 Share Napisano 16 Kwiecień 2006 U nas raczej krzyku nie będzie, ale możesz w tytule pracy napisać w nawiasie "light nude (light 'cause of missing left leg)". :D Poza tym pokaż samego smoka, bo cos mało widać. W Corelu go robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 16 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2006 Hehe no wlasnie malo tej nagości, ale widać na niektorych forach to aż za duzo:D lewa noga, no jest niby przykryta tym materiałem, ale chyba slabo to widać, łokieć hmmmm no dziwny jakiś fakt:D:D edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piko84 Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Pracka fajna, jedno co mnie tak na prawdę w oczy zakuło to ta zmarszczka pod pośladkiem - powinna być niżej. Texturka skóry superowa. Mnie łokieć tak bardzo w oczy nie kole, natomiast ta ręka hmm... sam nie wiem so mi w niej nie pasuje może za mało kobieca i trochę dziwnie wygięta, ale może się mylę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki79 Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Cześć ! Wymodelowane bez większych błędów, ale czegoś mi brakuje...może niepotrzebnie tak to wykadrowałeś ucinając głowę, może brakuje ciut głebi w tej pracy, wydaje się być trochęza płaska...może materiał mógłby być nieco bardziej transparentny...jest ok, ale...no właśnie, pozostaje wciąż jakieś "ale" pozdrawiam - Zaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Mi się podoba...klimatyczne :) Łokieć do bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 Super jest - pupa pierwsza klasa, ale to co mi sie najbardziej spodobalo tutaj to reka (dłon konkretnie). Piekne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 18 Kwiecień 2006 Share Napisano 18 Kwiecień 2006 tyleczek miodzio :) to chba jabuszko ale ja sie tam nie znam ale lubie jabuszka tak to musi byc jabuszko, fajnie kolorystycznie, a co do nagosci to hm jest szansa na przod tej pani ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 19 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 19 Kwiecień 2006 W nagrode ze wam w miare sie podoba (uff chociaż na jednym forum;d ) Zrobie i przod:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Illuvatar Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 eee... ta... tkanina... jeśli to tkanina. WIem, że czepiam się za plastik, ale ta tkanina wygląda naprawdę jak plastikowa.:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi