Amrun Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 Nie najnowsze, ale cos by czasem wypadalo wrzucic, wiec taadam... Full komercja jak to mawiaja, ogolnie przepych i oczojebność zamierzone. Troche sie zgralo z geno7 hehe, ja nie wiem co za moda z tymi ksiazkami w łapie ;) rog lewy pusty, tez zamierzony z powodow użytkowych... w sumie tyle... pozdrawiam...
arturros Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 wow:) bede pierwszy;) klimat wypas;) co prawda nie wiem co on chce wypedzac z tej biednej dziewoszki ale nie o tym tu mowa hehe. wykonanie na jak najwyzszym poziomie podoba mi sie to "ziarno" plynace od kobietki:) do tego fajnie wyszly te mordy "predatorow" maja w sobie to cos:) jedyne do czego moglbym sie przyczepic to troche plasko wygladajace wlosy egzorcysty;) ps. strasznie podoba 2 plan szczegolnie te detale na armia zbawienia hiehie.. tak trzymam odemnie 5+;P
Belus Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 ...no pięknie pięknie... świetnie dobrane kolory... żółcie podobaja mi się w szczególności... Brawo! pzdr.
Łukasz Jaskólski Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 kurza twarz no szczenopad mam normalnie :)
Gość Caspik Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 kurde...szacun...swietny klimat ;) az milo sie patrzy pozdro
geno7 Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 Tak to jest z tymi Dzielnymi Kapłanami, bez książeczki to tylko "zdrowaśki"... ilustracja jest świetna, chociaż twarz egzorcysty i dziewczynki nie za bardzo mi się podobają.
sammael_at Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 cholera, podoba mi sie :=) tylko do wlosow egzorcysty mozna sie troszke przyczepic,ale i tak ejst swietne!
TeNZuO Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 cholera, podoba mi sie :=) tylko do wlosow egzorcysty mozna sie troszke przyczepic,ale i tak ejst swietne! Odnosze wrazenie, ze ta postac kojarzy mi sie z jakas postacia z planety malp. No i duzo bardziej podoba mi sie tlo niz postacie.
tweety Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 very nice :) gdyby tylko zapełnić czymś ten lewy róg ;) Pozdrawiam
Hindus Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 6/6 - zero uwag. Rozpoznawalny styl - tak trzymaj. Pozdrawiam. :D komentarz brata : Świr :o
Morbid Karbid Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 bardzo miłe. Kolorki i postaci z tyłu bardoz fajne. Ja bym się czepnął do koloru twarzy dziewczyny, ale może jest jakimś ożywieńcem, to wtedy się wycofuję :) Poza tym ta twarz jest krzywa. Wyznacz sobie oś symetrii względem nosa i zobacz jak zakręca do środka obrazka.
Gość bl0ndynek Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Ładna pracka, fajny klimacik mi się kojarzy z ostatnio wydanym wilmem MirrorMask : )
thirdeye Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 Fajna atmosfera, fajne kolory, nieladne postacie - szczegolnie dwie twarze. Chyba za duzo tych kropek na 1 planie.
Amrun Napisano 20 Kwiecień 2006 Autor Napisano 20 Kwiecień 2006 elegancko, okladeczka do ksiazeczki? bylaby to bardzo slaba okladka :], to podkladka pod menu, czy jak to tam nazwac... dzieki pzdr...
misiekhc Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 ...widzialem naprawde wiele gorszych okladek, cos ty taki samokrytyczny:), pozdr
biglebowsky Napisano 20 Kwiecień 2006 Napisano 20 Kwiecień 2006 Tlo jest bardzo bardzo przasne. a sam egzorcysta to jak z planety malp wyglada:)
Cpt.Obvious Napisano 21 Kwiecień 2006 Napisano 21 Kwiecień 2006 poza buzia pani, daje rade. bardzo spoko pracka
Rekomendowane odpowiedzi