Napisano 18 Kwiecień 200618 l Nie najnowsze, ale cos by czasem wypadalo wrzucic, wiec taadam... Full komercja jak to mawiaja, ogolnie przepych i oczojebność zamierzone. Troche sie zgralo z geno7 hehe, ja nie wiem co za moda z tymi ksiazkami w łapie ;) rog lewy pusty, tez zamierzony z powodow użytkowych... w sumie tyle... pozdrawiam...
Napisano 18 Kwiecień 200618 l wow:) bede pierwszy;) klimat wypas;) co prawda nie wiem co on chce wypedzac z tej biednej dziewoszki ale nie o tym tu mowa hehe. wykonanie na jak najwyzszym poziomie podoba mi sie to "ziarno" plynace od kobietki:) do tego fajnie wyszly te mordy "predatorow" maja w sobie to cos:) jedyne do czego moglbym sie przyczepic to troche plasko wygladajace wlosy egzorcysty;) ps. strasznie podoba 2 plan szczegolnie te detale na armia zbawienia hiehie.. tak trzymam odemnie 5+;P
Napisano 18 Kwiecień 200618 l ...no pięknie pięknie... świetnie dobrane kolory... żółcie podobaja mi się w szczególności... Brawo! pzdr.
Napisano 18 Kwiecień 200618 l Tak to jest z tymi Dzielnymi Kapłanami, bez książeczki to tylko "zdrowaśki"... ilustracja jest świetna, chociaż twarz egzorcysty i dziewczynki nie za bardzo mi się podobają.
Napisano 19 Kwiecień 200618 l cholera, podoba mi sie :=) tylko do wlosow egzorcysty mozna sie troszke przyczepic,ale i tak ejst swietne!
Napisano 19 Kwiecień 200618 l cholera, podoba mi sie :=) tylko do wlosow egzorcysty mozna sie troszke przyczepic,ale i tak ejst swietne! Odnosze wrazenie, ze ta postac kojarzy mi sie z jakas postacia z planety malp. No i duzo bardziej podoba mi sie tlo niz postacie.
Napisano 19 Kwiecień 200618 l 6/6 - zero uwag. Rozpoznawalny styl - tak trzymaj. Pozdrawiam. :D komentarz brata : Świr :o
Napisano 19 Kwiecień 200618 l bardzo miłe. Kolorki i postaci z tyłu bardoz fajne. Ja bym się czepnął do koloru twarzy dziewczyny, ale może jest jakimś ożywieńcem, to wtedy się wycofuję :) Poza tym ta twarz jest krzywa. Wyznacz sobie oś symetrii względem nosa i zobacz jak zakręca do środka obrazka.
Napisano 19 Kwiecień 200618 l Ładna pracka, fajny klimacik mi się kojarzy z ostatnio wydanym wilmem MirrorMask : )
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Fajna atmosfera, fajne kolory, nieladne postacie - szczegolnie dwie twarze. Chyba za duzo tych kropek na 1 planie.
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Autor elegancko, okladeczka do ksiazeczki? bylaby to bardzo slaba okladka :], to podkladka pod menu, czy jak to tam nazwac... dzieki pzdr...
Napisano 20 Kwiecień 200618 l ...widzialem naprawde wiele gorszych okladek, cos ty taki samokrytyczny:), pozdr
Napisano 20 Kwiecień 200618 l Tlo jest bardzo bardzo przasne. a sam egzorcysta to jak z planety malp wyglada:)