Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

site_small_no_menu.jpg

Nie najnowsze, ale cos by czasem wypadalo wrzucic, wiec taadam...

Full komercja jak to mawiaja, ogolnie przepych i oczojebność zamierzone. Troche sie zgralo z geno7 hehe, ja nie wiem co za moda z tymi ksiazkami w łapie ;) rog lewy pusty, tez zamierzony z powodow użytkowych... w sumie tyle...

pozdrawiam...

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wow:) bede pierwszy;)

klimat wypas;) co prawda nie wiem co on chce wypedzac z tej biednej dziewoszki ale nie o tym tu mowa hehe. wykonanie na jak najwyzszym poziomie podoba mi sie to "ziarno" plynace od kobietki:) do tego fajnie wyszly te mordy "predatorow" maja w sobie to cos:) jedyne do czego moglbym sie przyczepic to troche plasko wygladajace wlosy egzorcysty;)

ps. strasznie podoba 2 plan szczegolnie te detale na armia zbawienia hiehie.. tak trzymam odemnie 5+;P

Napisano

...no pięknie pięknie... świetnie dobrane kolory... żółcie podobaja mi się w szczególności... Brawo! pzdr.

Napisano

kurde...szacun...swietny klimat ;) az milo sie patrzy

pozdro

Napisano

Tak to jest z tymi Dzielnymi Kapłanami, bez książeczki to tylko "zdrowaśki"...

ilustracja jest świetna, chociaż twarz egzorcysty i dziewczynki nie za bardzo mi się podobają.

Napisano

cholera, podoba mi sie :=) tylko do wlosow egzorcysty mozna sie troszke przyczepic,ale i tak ejst swietne!

Napisano
cholera, podoba mi sie :=) tylko do wlosow egzorcysty mozna sie troszke przyczepic,ale i tak ejst swietne!

Odnosze wrazenie, ze ta postac kojarzy mi sie z jakas postacia z planety malp.

No i duzo bardziej podoba mi sie tlo niz postacie.

Napisano

very nice :) gdyby tylko zapełnić czymś ten lewy róg ;)

Pozdrawiam

Napisano

6/6 - zero uwag. Rozpoznawalny styl - tak trzymaj. Pozdrawiam. :D

komentarz brata : Świr :o

Napisano

bardzo miłe. Kolorki i postaci z tyłu bardoz fajne. Ja bym się czepnął do koloru twarzy dziewczyny, ale może jest jakimś ożywieńcem, to wtedy się wycofuję :) Poza tym ta twarz jest krzywa. Wyznacz sobie oś symetrii względem nosa i zobacz jak zakręca do środka obrazka.

Napisano

Ładna pracka, fajny klimacik mi się kojarzy z ostatnio wydanym wilmem MirrorMask : )

Napisano

Fajna atmosfera, fajne kolory, nieladne postacie - szczegolnie dwie twarze. Chyba za duzo tych kropek na 1 planie.

Napisano
  • Autor
elegancko, okladeczka do ksiazeczki?

bylaby to bardzo slaba okladka :], to podkladka pod menu, czy jak to tam nazwac...

dzieki

pzdr...