Napisano 20 Kwiecień 200618 l zajmij sie modelem, na tym stopniu postepu qw modelowaniu nie ma sensu dawac probnych renderow itd. pozdr
Napisano 20 Kwiecień 200618 l No bardzo ładnnie ci idzie ale nie śpiesz się z renderem bo na to przyjdzie czas. Modeluj dalej a postępy jak najszybciej wklejaj na forum:D
Napisano 20 Kwiecień 200618 l nieźle! dwa wieczory po dwie godziny to zajebisty czas! model jak narazie niezły, a na rendery przyjdzie czas, choć powiem że ten drugi mi się nawet podoba ;) pozdro
Napisano 21 Kwiecień 200618 l No no całkiem ładnie ten gril cos mi nie lezy-ale dawaj dalej nieźlesie to zapowiada
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Faktycznie gril jakiś dziwny/pokrzywiony i miejscami za twarde przejscia pomiedzy plaszczyznami . Ale spoko POzdro i POwodzenia w dalszej pracy :D
Napisano 21 Kwiecień 200618 l przykro mi ale nie te swiatla ... przykro mi takie sobie wymyśliłem :-)
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Za mało Sampli w Finalgathrze dałem bo w 2 renderze tego nie ma.Ale przecie jeszcze z miesiąc pracy nad tym i sesja w chole... Ale z was typy nieprzeciętne co niektórzy, jak detektywi... PROSZE PIERDOŁAMI MI GŁOWY NIE ZAWRACAĆ. mODEL JEST FAJNY I przyjemność nie lada mam z tego Ja tam mam jutro kolosa dajta spokój mnie. POZDRO
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Ja bym sie tych otworów pozbył - psują wyglad autka z jakiego powodu powstały ?
Napisano 21 Kwiecień 200618 l PROSZE PIERDOŁAMI MI GŁOWY NIE ZAWRACAĆ. mODEL JEST FAJNY hehe jak ja lubie samo krytycyznm :D model moze byc ale troche kanciasto i widac nierownosci na karoseri :) pozdro
Napisano 21 Kwiecień 200618 l no z tego co widze to fajny modelik sie zapowiada szczegolnie 3 render z lakierem, tutaj juz wyzej wymienili błedy jednak ta "kanciasta" dziura troszke psuje ogolny wygląd ktory jest fajny :) Pozdrawiam !
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Mikre te sróby na ostatnim rajdzie urwało mi sie koło - fajnie było ale wolałbym juz tego nie powtarzać, pogrub no je... I popraw kierunek ma zupełnie ninny kształt
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Ja się na modelowaniu samochodów kompletnie nie znam ale fajny detal i całość przyjemna dla oka :) Pozdrawiam.
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Detale ladne, ale imho powinienes dodaj wiecej poly, coby takie kanciaste nie bylo ;> xD
Napisano 23 Kwiecień 200618 l "troche inaczej to wygląda ale brawo z chęci :)" POdeślij mi linki jak możesz do takich fotek albo schematów!!!!!!!!!!!!!111
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Prosze bardzo http://www.rsportscars.com/eng/cars/nismo_gt-r_z-tune.asp http://www.jbskyline.net/R34/GTR/Showroom/ aha ta dziura której sie tak wszyscy czepiają powinna wyglądać tak http://www.hkskylineclub.com/images/Gallery/R34GTR/r34gtr033.jpg popraw to jak możesz :)
Napisano 23 Kwiecień 200618 l te fotki z pierwszego linka to już mam i z nich korzystałem właśnie, szkoda że ten drugi link-za małą rozdzielczość żeby coś zobaczyć ale powalcze z tym. Dziura poprawiona! Dzięki za linki POZDRO
Napisano 8 Maj 200618 l A tak mi się narazie modelować nie chce to renderuje. JAkich materiałów użyś do świateł??????