Gość jaco Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 NURBS & POLY -2 wieczory po 2 godz. -będzie fulopcja z wnętrzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 strasznie szybko i calkiem niezle, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Dopiero poczatek ale na razie nie jest zle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaco Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubm Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 niezle tempo i jakosc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 zajmij sie modelem, na tym stopniu postepu qw modelowaniu nie ma sensu dawac probnych renderow itd. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 No bardzo ładnnie ci idzie ale nie śpiesz się z renderem bo na to przyjdzie czas. Modeluj dalej a postępy jak najszybciej wklejaj na forum:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czorny Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 o tak teraz tylko czekac na upka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 nieźle! dwa wieczory po dwie godziny to zajebisty czas! model jak narazie niezły, a na rendery przyjdzie czas, choć powiem że ten drugi mi się nawet podoba ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 troszeczkę krzywo imho. pokaż render bez lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaco Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaco Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 przykro mi ale nie te swiatla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 No no całkiem ładnie ten gril cos mi nie lezy-ale dawaj dalej nieźlesie to zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubu Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Faktycznie gril jakiś dziwny/pokrzywiony i miejscami za twarde przejscia pomiedzy plaszczyznami . Ale spoko POzdro i POwodzenia w dalszej pracy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaco Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 przykro mi ale nie te swiatla ... przykro mi takie sobie wymyśliłem :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TouchThis Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Whmm a to co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaco Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Za mało Sampli w Finalgathrze dałem bo w 2 renderze tego nie ma.Ale przecie jeszcze z miesiąc pracy nad tym i sesja w chole... Ale z was typy nieprzeciętne co niektórzy, jak detektywi... PROSZE PIERDOŁAMI MI GŁOWY NIE ZAWRACAĆ. mODEL JEST FAJNY I przyjemność nie lada mam z tego Ja tam mam jutro kolosa dajta spokój mnie. POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Ja bym sie tych otworów pozbył - psują wyglad autka z jakiego powodu powstały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 PROSZE PIERDOŁAMI MI GŁOWY NIE ZAWRACAĆ. mODEL JEST FAJNY hehe jak ja lubie samo krytycyznm :D model moze byc ale troche kanciasto i widac nierownosci na karoseri :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 no z tego co widze to fajny modelik sie zapowiada szczegolnie 3 render z lakierem, tutaj juz wyzej wymienili błedy jednak ta "kanciasta" dziura troszke psuje ogolny wygląd ktory jest fajny :) Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaco Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 bardzo fajnie to wyszlo ale czemu tez zacisk taki kanciasty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaco Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Mikre te sróby na ostatnim rajdzie urwało mi sie koło - fajnie było ale wolałbym juz tego nie powtarzać, pogrub no je... I popraw kierunek ma zupełnie ninny kształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Ja się na modelowaniu samochodów kompletnie nie znam ale fajny detal i całość przyjemna dla oka :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Detale ladne, ale imho powinienes dodaj wiecej poly, coby takie kanciaste nie bylo ;> xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 troche inaczej to wygląda ale brawo z chęci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 ;) hehehe coś w tym jest co powyzej - znam to z autopsji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaco Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 "troche inaczej to wygląda ale brawo z chęci :)" POdeślij mi linki jak możesz do takich fotek albo schematów!!!!!!!!!!!!!111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Prosze bardzo http://www.rsportscars.com/eng/cars/nismo_gt-r_z-tune.asp http://www.jbskyline.net/R34/GTR/Showroom/ aha ta dziura której sie tak wszyscy czepiają powinna wyglądać tak http://www.hkskylineclub.com/images/Gallery/R34GTR/r34gtr033.jpg popraw to jak możesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaco Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 te fotki z pierwszego linka to już mam i z nich korzystałem właśnie, szkoda że ten drugi link-za małą rozdzielczość żeby coś zobaczyć ale powalcze z tym. Dziura poprawiona! Dzięki za linki POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jaco Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 A tak mi się narazie modelować nie chce to renderuje. JAkich materiałów użyś do świateł?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi