Napisano 20 Kwiecień 200619 l Siemano. Ostatnio przeglądając WIP, zobaczyłem prace Szampka nad garbusem. Postanowiłem wymodelować podobnego lecz w wersji lekko odbiegającej od wesji fabrycznej, dlatego nie patrzcie na niektóre detale bo mogą sie różnić z oryginałem. Prace trwały coś koło tygodnia. Tyłu jeszcze do końca nie wymodelowałem, ale jak zrobie to pokaże.
Napisano 21 Kwiecień 200619 l moim zdaniem to Ci po prostu nie wyszly proporcje i dlatego postanowiles ze bedzie "odbiegac" od fabrycznej:) ale generalnie spoko:) zajebiscie mi sie podobaja felgi:)
Napisano 21 Kwiecień 200619 l no model to tak jak napisałeś odbiega, ale jest równy i ładnie wykonany więc jest dobrze mogłeś tylko pokazać inne ujęcia jeszcze i jakieś inne kolory nadwozia oraz zmienić tło jakoś nie pasuje
Napisano 21 Kwiecień 200619 l fajnie wyszlo :) troche maly antialiasing i nie podoba mi sie ze tlo jest takie ponure moze jakis odcien niebieskiego? :)
Napisano 21 Kwiecień 200619 l material zbyt mocno odbija, kola mi sie nie podobają i proporcje lezą. ale model jako tako dobry, pozdr
Napisano 21 Kwiecień 200619 l 1) modelik faktycznie nieco odbiega 2) Kolor tła dołuje 3) Kolor lakieru mysle ze jest zbyt niewyraźny zrobibym zywszy 4) sympatyczne felunie Pytanko czy mozesz podać dokładne RGB koloru szprych ? Moim zdaniem jest bardzo dobrze kilka poprawek i bedzie fantastycznie
Napisano 22 Kwiecień 200619 l Autor Proporcje mogła wam sie wydawać złe przez koła bo są one mniejsze i wyżej umieszczone :D Ogólnie w odbieganiu od oryginału chodziło mi głównie o detale :D Jest zrobiony wg planów dlatego same nadwozie proporcje trzyma :P no i pamiętajcie że to jest ten starszy garbus bodajrze z 1978 roku. Zrobiłem zwykłe (brzydkie) felgi z oponami żeby wam pokazac ze to nie proporcje tylko koła :D
Napisano 22 Kwiecień 200619 l Autor Diesel też mi sie tak wydaje ale te zrobiłem tylko po to żeby pokazać że proporcje nie są zmienione :D:D:D
Napisano 22 Kwiecień 200619 l Fajnie, ładne autko wyszło. Trochę tylko lakier mi się nie podoba, odbicia są jakby zabardzo zblurowane.