Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

A ja mam pytanie.

Czy to szkło jest naprawdę takie cienkie? Bo nie wiem czy wino powinno być częścią bocznych ścianek kieliszka a na twoim renderze widać jakby tak było.

Napisano

Scianki wcale nie sa taie cienkie. nawet jak wezmiesz naprawde nalejesz wody np do szklanki to nie widac scianek. Wino w bardzo małej czesci, milimetry jest usytuowane w kieliszku, próbowałem wiele kombinacji i np jak sie stykał ze scianka to dziwnie wygladło, jak nie stykał sie czyli była wolna przestrzen było jeszcze gorzej.

gróbosc scianki jest w stosunku mniej wiecej 3.5 cm scianka 85 cm szerokosc całego kieliszka

Napisano

nawet rozdzielczośc wygląda jak by był wycięty ten pasek od Vryja (w Twojej pracy brakuje 20 pixeli z tamtego obrazka:P) oczywiscie ja nic nie twierdze :)

Gość bl0ndynek
Napisano

A i sam model kieliszka i cieczy z tej strony z tutkiem :P

hehe

Napisano

no piękne wejscie na forum normalnie jak hmmm... może nie będe kończył :]

a po za tym to co to za problem ustawic kieliszek ustawic wszystko jak jest napisane puscic render i juz no ale jak sie nawet tego nie chce to...:/

Napisano

dajcie mu szanse - moze sie przyzna...

tak czy siak, pojechal na maksa ;)

"Moja I pracka ocencie i wytyknijcie błedy" - dobre, dobre :)

ps: a mogl chociaz pozmieniac pare ustawien, dac inna kaustyke, inny kolor winka... (np. niebieski - jak denaturat - hep... hyp.. ;))

Napisano

ludzie!!! koles jest niewinny, ponoć tylko winni sie tłumaczą , a żeon sie nie tłumaczy.... :) wogóle niezły patetnt na zbijanie postów :) hehe

Dać mu rekomende !!! :)

PoZdRo!!!!

Napisano

kurcze, rzeczywiscie fajny sposob na zbijanie postow :P niedlugo moj watek przegoni ;) a zeby nie bylo ze oftopa tylko powiekszam to powiem ze nie winko jest krzywe, tylko kamera(kamerzysta? po winku? :D) :P

Napisano

Nie mam słów na takiego typu postępowanie.. Chęć zyskania sławy na forum bez własnego wkładu, nie pisząc juz o własnym zadowoleniu z uzyskanego efektu (co jest rzeczą arcy trudną :D)

powodzenia w dalszym bycie!! pewnie przemysli i załozy nowy log.. pozdro

Napisano

nieno, fajna siara tak poza tym, jak na taki początek to nie można daleko zajść... no Wtopa ale co zorbić ;P może myślał że go nie szczają... napewno już uciekł z forum do Mexyku i już tu nie wroci ;P uciekł z miejsca zbronidni ;P:P pozdro all :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności