archiseb Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Moja I pracka ocencie i wytyknijcie błedy 3dmax+vray 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3grosze Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 hmm... nie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Widać że robione z tutka ale 1 prackio zawsze z tutka :] Mi tu tylko brakuje kaustyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 kaustyki są troche takie jakby ich nie bylo :) hehe w tym samym momencie napisalismy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 kaustyki są, tylko źródło światła jest mocno niepunktowe, dlatego kaustyki są takie jakie są. PS. chyba nawet wiem który to tutek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 A ja mam pytanie. Czy to szkło jest naprawdę takie cienkie? Bo nie wiem czy wino powinno być częścią bocznych ścianek kieliszka a na twoim renderze widać jakby tak było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Kaustyki trochę dziewne i kadr taki... dynamiczny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
archiseb Napisano 23 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Scianki wcale nie sa taie cienkie. nawet jak wezmiesz naprawde nalejesz wody np do szklanki to nie widac scianek. Wino w bardzo małej czesci, milimetry jest usytuowane w kieliszku, próbowałem wiele kombinacji i np jak sie stykał ze scianka to dziwnie wygladło, jak nie stykał sie czyli była wolna przestrzen było jeszcze gorzej. gróbosc scianki jest w stosunku mniej wiecej 3.5 cm scianka 85 cm szerokosc całego kieliszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 http://www.aversis.be/extra_tutorials/vray_glass_liquid.htm ostatni obrazek. Albo jestes autorem tutka, albo plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 oj nieładnie panie archiseb ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 dla niepoznaki dal gorsza kompresje jpega :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 nawet rozdzielczośc wygląda jak by był wycięty ten pasek od Vryja (w Twojej pracy brakuje 20 pixeli z tamtego obrazka:P) oczywiscie ja nic nie twierdze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 A i sam model kieliszka i cieczy z tej strony z tutkiem :P hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
himek Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 nom zaczales z grubej rury :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 no piękne wejscie na forum normalnie jak hmmm... może nie będe kończył :] a po za tym to co to za problem ustawic kieliszek ustawic wszystko jak jest napisane puscic render i juz no ale jak sie nawet tego nie chce to...:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anJek Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 dajcie mu szanse - moze sie przyzna... tak czy siak, pojechal na maksa ;) "Moja I pracka ocencie i wytyknijcie błedy" - dobre, dobre :) ps: a mogl chociaz pozmieniac pare ustawien, dac inna kaustyke, inny kolor winka... (np. niebieski - jak denaturat - hep... hyp.. ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 cos mi sie widzi ze to byl krasz test na Wasze nieznosne gledzenie starzy wyjadacze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 nom plagiacik:P nałozyłem z overlayem w psie obrazek z tutka i ten i tylko pasek vraya sie nie zgadzał:P reszta co do pixela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 plagiat nie plagiat....wino sie nie przechylio a powinno przy tym nachyleniu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 ludzie!!! koles jest niewinny, ponoć tylko winni sie tłumaczą , a żeon sie nie tłumaczy.... :) wogóle niezły patetnt na zbijanie postów :) hehe Dać mu rekomende !!! :) PoZdRo!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRiPi Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 kurcze, rzeczywiscie fajny sposob na zbijanie postow :P niedlugo moj watek przegoni ;) a zeby nie bylo ze oftopa tylko powiekszam to powiem ze nie winko jest krzywe, tylko kamera(kamerzysta? po winku? :D) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Nie mam słów na takiego typu postępowanie.. Chęć zyskania sławy na forum bez własnego wkładu, nie pisząc juz o własnym zadowoleniu z uzyskanego efektu (co jest rzeczą arcy trudną :D) powodzenia w dalszym bycie!! pewnie przemysli i załozy nowy log.. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 nieno, fajna siara tak poza tym, jak na taki początek to nie można daleko zajść... no Wtopa ale co zorbić ;P może myślał że go nie szczają... napewno już uciekł z forum do Mexyku i już tu nie wroci ;P uciekł z miejsca zbronidni ;P:P pozdro all :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi