Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Widać że robione z tutka ale 1 prackio zawsze z tutka :]

Mi tu tylko brakuje kaustyki

Napisano

kaustyki są troche takie jakby ich nie bylo :)

hehe w tym samym momencie napisalismy :)

Napisano

kaustyki są, tylko źródło światła jest mocno niepunktowe, dlatego kaustyki są takie jakie są.

PS. chyba nawet wiem który to tutek :)

Napisano

A ja mam pytanie.

Czy to szkło jest naprawdę takie cienkie? Bo nie wiem czy wino powinno być częścią bocznych ścianek kieliszka a na twoim renderze widać jakby tak było.

Napisano
  • Autor

Scianki wcale nie sa taie cienkie. nawet jak wezmiesz naprawde nalejesz wody np do szklanki to nie widac scianek. Wino w bardzo małej czesci, milimetry jest usytuowane w kieliszku, próbowałem wiele kombinacji i np jak sie stykał ze scianka to dziwnie wygladło, jak nie stykał sie czyli była wolna przestrzen było jeszcze gorzej.

gróbosc scianki jest w stosunku mniej wiecej 3.5 cm scianka 85 cm szerokosc całego kieliszka

Napisano

nawet rozdzielczośc wygląda jak by był wycięty ten pasek od Vryja (w Twojej pracy brakuje 20 pixeli z tamtego obrazka:P) oczywiscie ja nic nie twierdze :)

Napisano

A i sam model kieliszka i cieczy z tej strony z tutkiem :P

hehe

Napisano

no piękne wejscie na forum normalnie jak hmmm... może nie będe kończył :]

a po za tym to co to za problem ustawic kieliszek ustawic wszystko jak jest napisane puscic render i juz no ale jak sie nawet tego nie chce to...:/

Napisano

dajcie mu szanse - moze sie przyzna...

tak czy siak, pojechal na maksa ;)

"Moja I pracka ocencie i wytyknijcie błedy" - dobre, dobre :)

ps: a mogl chociaz pozmieniac pare ustawien, dac inna kaustyke, inny kolor winka... (np. niebieski - jak denaturat - hep... hyp.. ;))

Napisano

cos mi sie widzi ze to byl krasz test na Wasze nieznosne gledzenie starzy wyjadacze :)

Napisano

nom plagiacik:P nałozyłem z overlayem w psie obrazek z tutka i ten i tylko pasek vraya sie nie zgadzał:P reszta co do pixela

Napisano

plagiat nie plagiat....wino sie nie przechylio a powinno przy tym nachyleniu:D

Napisano

ludzie!!! koles jest niewinny, ponoć tylko winni sie tłumaczą , a żeon sie nie tłumaczy.... :) wogóle niezły patetnt na zbijanie postów :) hehe

Dać mu rekomende !!! :)

PoZdRo!!!!

Napisano

kurcze, rzeczywiscie fajny sposob na zbijanie postow :P niedlugo moj watek przegoni ;) a zeby nie bylo ze oftopa tylko powiekszam to powiem ze nie winko jest krzywe, tylko kamera(kamerzysta? po winku? :D) :P

Napisano

Nie mam słów na takiego typu postępowanie.. Chęć zyskania sławy na forum bez własnego wkładu, nie pisząc juz o własnym zadowoleniu z uzyskanego efektu (co jest rzeczą arcy trudną :D)

powodzenia w dalszym bycie!! pewnie przemysli i załozy nowy log.. pozdro

Napisano

nieno, fajna siara tak poza tym, jak na taki początek to nie można daleko zajść... no Wtopa ale co zorbić ;P może myślał że go nie szczają... napewno już uciekł z forum do Mexyku i już tu nie wroci ;P uciekł z miejsca zbronidni ;P:P pozdro all :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.