Anderton Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 Ja mam taki pomysł , bo jak się wszyscy naraz chcieli spotkać to dupa blada z tego wyszła (przynajmniej mnie nic niewiadomo o jakiś więkrzych zgromadzeniach[hmmm]). Dlatego ja proponuję tak : wpierw niech się spotkają ludzie z najbliższych okolic np: ci co są z warszawy lub okolic niech się umówią w którąś sobote czy niedziele pod pałacem o konkretnej godzinie , żeby się spotkać na parę godzin , piwo wypić . Zacząć małymi kroczkami , a póżniej myśleć o więkrzych zjazdach . Za dużo nas jest żeby się odrazu do kupy zbierać , wpierw trzeba trochę potrenować. CO WY NA TO? mam nadzieję że nie póściłem jakiejś gafy , że już ktoś wcześniej na takie rozwiązanie wpadł , albo że się już po spotykali i tylko ja taki ciemny jestem.[co?]
felav Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 Mysle ze to dobry pomysl, ale mimo wszystko to nie daje takiego klimatu jak wieksza impreza. W sumie najlepiej byłoby się spotkać przy okazji jakiejś imprezy typu konwent fantasy, czy koncert...
ikim Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 O ile dobrse pamiętam w trojmiescie było juz jakies spotkanie..:) Mysle ze z warszawy by sie kilka osob tez mogło uzbierac..:)
rebuzz Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 hmm a okolice slaska ?? zgloscie sie :D Katowice itp :D
dreda Napisano 20 Sierpień 2003 Napisano 20 Sierpień 2003 siemka :) jestem za.. ale czekam na dalsze propozycje - dostosuję się :)
felav Napisano 21 Sierpień 2003 Napisano 21 Sierpień 2003 Nikt się nie dopisuje, ale myśle że pomysł z konwentem byłby najlepszy poniewaz: w cenie wstępu (30-50PLN) jest wliczony nocleg w salach szkoły w której odbywa się konwent, więc wystarczy spiworek i karimata ;p a jak ktos nie lubi spartanskich warunków to najczęsciej jest jakiś alternatywny nocleg w pobliskim hotelu Z salami jest jeszcze jedna fajna sprawa, jezeli z forum zebraloby sie sporo osob to wszyscy wpieprzaja sie do jednej sali, robimy grono zamkniete i mamy 3 dni ostej młócki we wspaniałym gronie;p Jest masa dodatkowych atrakcji (bo jechac 200kilo zeby sie przejsc do pubu to troche bezsens) Podsumowując jedyne koszta to PKP + zarcie(koedukacyjna zrzutka naprzykład) + akredytacja + alk czyli zamknie się w granicach 100-200 plnów Niestety dwa konwenty (teleport i polcon) odbyły/odbywają się, a pyrkon w poznaniu dopiero w marcu, ale zawsze to jest jakis pomysl, co o tym myslicie?
Anderton Napisano 25 Sierpień 2003 Autor Napisano 25 Sierpień 2003 Ja jestem za, szczególnie w kwesti zamknięcia się w sali na 3 dni [spox]
ikim Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 Heh kolejna proba spełznie na niczym obawiam się.. przynajmniej do marca:P Anderton - widze ze z wawy jestes, moze minizlocik warszawski zrobimy (czytaj - pojdziemy na piwo:P)
adek Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 spokojnie ... wydaje mi się ,że w październiku wiele osób z forum spotka sie :) Mówię tutaj o DIGITECHMEDIA ... to już przecież wkrótce ... powinienem się również tam pojawić o ile znajdę nocleg ;)
Pablo Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 Mam nadzieje , że bedzie informacja za wczasu na stronce Max3d.pl o tej imprezie?:) pozdr
Tomek Kosiorek Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 :)DIGITECH bedzie 2-4 pazdziernik i juz od pol roku namawiam zebysmy sie tam zjawili i spotkali;)
VGT Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 A mógłby ktoś obeznany w temacie powiedzieć (lub podać linka do informacji) coś na temat tych targów (gdzie się odbywają, co tam można ciekawego zobaczyć, czy wstęp jest jakoś ograniczony), bo mogłoby mieć sens się tam wybrać :)
Tomek Kosiorek Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 2-4 pazdiernika 2003;Polamer Studio TV,Warsaw, pulawska 361.... pokazy i prezentacje(rownierz po angielsku) wszystkich liczacych sie firm w branzy; mozliwosc wyprobowania software\'u i hardware\'u, obecnosc wielu ( w zeszlym roku rownierz Tomka Baginskiego, Szymona Masiaka, Staszka Maderka) ciekawych postaci z branzy; rozstrzygniecie konkursu \"M3D\"-pokaz prac; Pokaz owych technologii itd;itp:) ps. wstep z tego co wiem nieograniczony ale platny(przynajmniej tak bylo w zeszlym roku) okolo 40-tu zlotych a i jeszcze godziny-od okolo 10.30-11 do 18-tej
VGT Napisano 28 Sierpień 2003 Napisano 28 Sierpień 2003 Dzięki za info. Więc faktycznie może być warto się tam udać. I niech jeszcze tylko do tego czasu będą koszulki max3d.pl to się od razu wszyscy rozpoznamy :D
Pamir Napisano 28 Sierpień 2003 Napisano 28 Sierpień 2003 Wiem, że jestem bardzo nowy ale mam nadzieję że mnie nie wygonicie :-D. Zlot to super pomysł. Moja propozycja targi targami ( zlot z całego kraju ) ale takie małe wcześniejsze spotkanko napewno by nie zaszkodziło :-D, Warszawiacy co wy na to? ( Na mały zlot starczy nam pub, [ czytaj piwo :-D ] i będzie fajnie, No i mieli byśmy już \"przewage\" w czasie targów nad resztą nawet bez koszulek :-D ) POzdrowienia Pamir z Warszawy :-D [piwo]
Anderton Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Napisano 31 Sierpień 2003 Ikim , Pamir , jestem za [piwo] , i Phantom terz się napewno przyłączy. We wrześniu było by dobrze , przed tymi targami , gdzieś w centrum może? albo gdzieś indziej , bo w centrum to drogo. byle nie na krańcach warszawy typu wrzeciono czy praga płn. [piwo] [piwo]
Pamir Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 Ok więc kiedy i gdzie? :-), jesli pub to składam propozycje na \"Swingo\" bardzo spoko miejsce, drogie też nie jest jak centrum a i lokalizacja super jakies 100m od kina Femina czyli 1 przystanek i kawałek od placu bankowego ( czytaj dobry dojazd dla każdego ) Co Wy Warszawiacy na to? POzdrowienia Pamir
ikim Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Ja jak najbardziej za.. [piwo] , Pamir - nie drogo mam rozumiec jako piwo No i kiedy - moze jakos w I połowie września, piszcie kiedy wam pasuje:)
Witek Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 ja sie z wami nie spotkam, bo wy nie chcecie abym sie z wami spotkal bo mnie nie lubicie!!! :D a pozatym i tak nic nie potrafie ani 3d ani 2d wiec nie ma po co :P btw obrazony na gothama :
Pamir Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Okej więc trzeba zrobić listę..., Co do terminu Co byście powiedzieli np.: na sobotę 13 ( mi praktycznie odpowiada cały miesiąc oprócz 19-23 bo wtedy mnie nie będzie.... ) ? Lokal jeszcze się zobaczy ale jeśli nie będzie nas wielu ( wiele ) to i na ostatnia chwile się cos wymyśli, jedynie termin trzeba ustalić wcześniej aby była jakaś motywacja. TAK Więc serdecznie zapraszamy do wpisania się na listę obecności na Warszawskiej części zlotu Piwo w 3D :-D A oto kogo tam spotkacie : 1 Anderton 2 ikim 3 Pamir
dawid Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 spotkanie byłoby dobre tylko przy okazji większej imprezy (DIGITECHMEDIA to chyba dobry pomysł - chociaż wolałbym we Wrocku :D ) - bez wiekszej imprezy zanudzimy sie!! witek - co ci sie stało ????
Pamir Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Dawid > i taki jest plan!, teraz będzie taka mała rozgrzewka przed październikiem dla Warszawiaków ale oczywiście jeśli ktoś chciał by wpaść z dalszej odległości to tez serdecznie zapraszamy! POzdrowienia Pamir
dawid Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 ktoś wie ile PKP z Wrocka do Wawy kosztuje mniej więcej???
Witek Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Originally posted by dawid witek - co ci sie stało ???? czyt. nastroj btw obrazony na gothama :
leander Napisano 1 Wrzesień 2003 Napisano 1 Wrzesień 2003 Witek, a czemu? Anderton, zmień prosze topic na bardziej poprawny gramatycznie, bo... rok szkolny się zaczął.. i jeszcze tu jakaś polonistka zajrzy :)
Witek Napisano 2 Wrzesień 2003 Napisano 2 Wrzesień 2003 stracilem osobe na ktorej mi bardzo zalezalo ;(((((((
ikim Napisano 7 Wrzesień 2003 Napisano 7 Wrzesień 2003 podbijam topic bo jakos cicho sie zrobiło? Anderton, Pamir odezwijcie się:P [piwo]
Pamir Napisano 11 Wrzesień 2003 Napisano 11 Wrzesień 2003 ehhh no właśnie jakoś marnie idzie nam to \"umawianie się\".... a szkoda piwo w 3d było by zapewne bardzo sympatyczne..., Więc jak? Ustalmy jakiś termin.... Jakie dni tygodnia wam odpowiadają? W tą sobotę i niedziele niestety mam robotę :/, potem pon. wt. i środa wolna, od czwartku do niedzieli znowu jestem zajęty :/. POzdrowienia Pamir
Tomek Kosiorek Napisano 15 Wrzesień 2003 Napisano 15 Wrzesień 2003 http://www.dtm2003.3d.pl/ informacje o DigiTech\'u :)
Arnet Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 a czy ktos z was jusz byl kiedys na tych targach, poniewaz interesuje mnie czy mozna zobaczycz wszytkie prezentacje, bo na stronce jest jakas wzmianka \"... więcej uwagi poświęcimy równoległym prezentacjom skierowanym do mniejszych grup słuchaczy.\" No ale przeciez w harmonogramie nie nakladaja sie zadne prezentacje.... o co z tym chodzi???? bo ew. chcialbym zobaczysz wszystko co sie da, a nie czesc.
Tomek Kosiorek Napisano 16 Wrzesień 2003 Napisano 16 Wrzesień 2003 w zeszlym roku byla taka mozliwosc-tez mnie to zastanawia
adek Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 news na temat DigiTechMedia jest już na stronce. Możecie również przejżeć plan imprezy - 3ds max 6 :D etc ... :)
dawid Napisano 22 Wrzesień 2003 Napisano 22 Wrzesień 2003 kuuur..cze.... jaka szkoda ze nie moge przyjechac :(
Rekomendowane odpowiedzi