Napisano 24 Kwiecień 200618 l Ukazał się czwarty numer rewelacyjnego e-magazynu NewWebPick. Naprawdę warto pobrać. Pozycja obowiązkowa!!
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Dzięki - powoli sie rozrasta - teraz juz 70 mb - jak skoncze to napisze czy było warto.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Jak zawsze czekalem na ten numer - niestety teraz nie moge go sciagnac bo cos ciezko idzie z oficjalnej str. :) Moze jakis mirror jakas dobra dusza walnie tymczasowo i poda linka :) ? Pozdr. E.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l moze ktos napisac co tam sie mniej wiecej znajduje bo 70 mb dla mnie to 2 h sciagania ;)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l po polnocy u mnie szlo 120kb/s ale pomyslalem ze rano tez tak bedzie szlo i nie idzie :( wiec info mile widziane :D
Napisano 25 Kwiecień 200618 l dobra juz mam :] i powiem że Full wypas - najlepszy z dotychczasowo wydanych : special raport business arts internet bombing art photography master i inne Sporo fotek fajnych pań - naprawde polecam - a wiesz Klicor że sam mam takei łącze że padaka :) było warto - 370stron. No i to wykonanie - pierwsz klasa :)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Za darmo i sporo do pooglądawania. Fajne arty tam mozna znaleść między stronami. Tylko niech mi ktoś wytłumaczy o co chodziło z tymi zdjęciami okolczykowanych ludzi chyba w 2 numerze? Z której strony tam było coś fajnego w tym?
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Tylko niech mi ktoś wytłumaczy o co chodziło z tymi zdjęciami okolczykowanych ludzi chyba w 2 numerze? Z której strony tam było coś fajnego w tym? to był chyba 3 numer - widzisz dla Ciebie fajne jest 3d, dla drugiego uczenie się łamanie zabezpieczeń najnowszych zamków w drzwiach a dla następnego kolczyki tatuaże itd :) ile istnien tyle myśli.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l następnego kolczyki tatuaże itd :) Wiśniewski? Czy tylko ja mam transfer 1630 b/s!!!!?
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Ja juz mam :) Troche tego jest - jak zawsze wiecej do ogladania niz czytania.Nawet szybko zlecialo pobiezne sprawdzenie co jest. Oczywiscie da sie to sciagnac jedynie w godz. ok. polnocy - wtedy szybko idzie. A teraz z malego serwerka sciaga caly swiat. Dziwi mnie to iz NWP ma tylu znanych sponsorow a nie moga zapewnic porzadnego downloadu. Pozdr. E.
Napisano 13 Maj 200618 l hahahaha ale jestem zajebisty, sciagnalem wersje dla maca ^^ niah niah :D:D:D update: kurde, ma ktos moze mirrora, albo moze zrobic? bo te na stronce sa pewnie przepelnione :/ wrzuccie na ftpa nie badzcie tacy ;>
Napisano 13 Maj 200618 l Jak byś mół używać mniej wulgarnych wyrazów to może i by sie znalazł mirror :)
Napisano 13 Maj 200618 l Połączenie z serwerem FTP nie powiodło się. Może to być spowodowane zbyt dużą liczbą użytkowników. Proszę ponowić próbę później. Moze ktos wrzuci na jakiegos mirror'a?
Napisano 14 Maj 200618 l chveti - postowanie linków i udostępnianie zina na innych serwerach bez zgody autora jest zabronione - prowadza statystyki licząc liczbe sciagnietych numerów itd. wiec nie wiem czy twoj link jest na miejscu.