Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jak zawsze czekalem na ten numer - niestety teraz nie moge go sciagnac bo cos ciezko idzie z oficjalnej str. :) Moze jakis mirror jakas dobra dusza walnie tymczasowo i poda linka :) ?

Pozdr. E.

Napisano

dobra juz mam :] i powiem że Full wypas - najlepszy z dotychczasowo wydanych :

special raport business arts internet

bombing art

photography

master

i inne

Sporo fotek fajnych pań - naprawde polecam - a wiesz Klicor że sam mam takei łącze że padaka :) było warto - 370stron.

No i to wykonanie - pierwsz klasa :)

Napisano

Za darmo i sporo do pooglądawania. Fajne arty tam mozna znaleść między stronami. Tylko niech mi ktoś wytłumaczy o co chodziło z tymi zdjęciami okolczykowanych ludzi chyba w 2 numerze? Z której strony tam było coś fajnego w tym?

Napisano
Tylko niech mi ktoś wytłumaczy o co chodziło z tymi zdjęciami okolczykowanych ludzi chyba w 2 numerze? Z której strony tam było coś fajnego w tym?

to był chyba 3 numer - widzisz dla Ciebie fajne jest 3d, dla drugiego uczenie się łamanie zabezpieczeń najnowszych zamków w drzwiach a dla następnego kolczyki tatuaże itd :) ile istnien tyle myśli.

Napisano

Ja juz mam :) Troche tego jest - jak zawsze wiecej do ogladania niz czytania.Nawet szybko zlecialo pobiezne sprawdzenie co jest. Oczywiscie da sie to sciagnac jedynie w godz. ok. polnocy - wtedy szybko idzie. A teraz z malego serwerka sciaga caly swiat. Dziwi mnie to iz NWP ma tylu znanych sponsorow a nie moga zapewnic porzadnego downloadu. Pozdr. E.

Napisano

hahahaha ale jestem zajebisty, sciagnalem wersje dla maca ^^ niah niah :D:D:D

update: kurde, ma ktos moze mirrora, albo moze zrobic? bo te na stronce sa pewnie przepelnione :/ wrzuccie na ftpa nie badzcie tacy ;>

Napisano

Połączenie z serwerem FTP nie powiodło się. Może to być spowodowane zbyt dużą liczbą użytkowników. Proszę ponowić próbę później.

Moze ktos wrzuci na jakiegos mirror'a?

Napisano

chveti - postowanie linków i udostępnianie zina na innych serwerach bez zgody autora jest zabronione - prowadza statystyki licząc liczbe sciagnietych numerów itd. wiec nie wiem czy twoj link jest na miejscu.