adek Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Ukazał się czwarty numer rewelacyjnego e-magazynu NewWebPick. Naprawdę warto pobrać. Pozycja obowiązkowa!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Dzięki - powoli sie rozrasta - teraz juz 70 mb - jak skoncze to napisze czy było warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
err0r Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Jak zawsze czekalem na ten numer - niestety teraz nie moge go sciagnac bo cos ciezko idzie z oficjalnej str. :) Moze jakis mirror jakas dobra dusza walnie tymczasowo i poda linka :) ? Pozdr. E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 moze ktos napisac co tam sie mniej wiecej znajduje bo 70 mb dla mnie to 2 h sciagania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 po polnocy u mnie szlo 120kb/s ale pomyslalem ze rano tez tak bedzie szlo i nie idzie :( wiec info mile widziane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzudzu Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Klicek: ściągaj ... sporo golizny !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 dobra juz mam :] i powiem że Full wypas - najlepszy z dotychczasowo wydanych : special raport business arts internet bombing art photography master i inne Sporo fotek fajnych pań - naprawde polecam - a wiesz Klicor że sam mam takei łącze że padaka :) było warto - 370stron. No i to wykonanie - pierwsz klasa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Za darmo i sporo do pooglądawania. Fajne arty tam mozna znaleść między stronami. Tylko niech mi ktoś wytłumaczy o co chodziło z tymi zdjęciami okolczykowanych ludzi chyba w 2 numerze? Z której strony tam było coś fajnego w tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Tylko niech mi ktoś wytłumaczy o co chodziło z tymi zdjęciami okolczykowanych ludzi chyba w 2 numerze? Z której strony tam było coś fajnego w tym? to był chyba 3 numer - widzisz dla Ciebie fajne jest 3d, dla drugiego uczenie się łamanie zabezpieczeń najnowszych zamków w drzwiach a dla następnego kolczyki tatuaże itd :) ile istnien tyle myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 następnego kolczyki tatuaże itd :) Wiśniewski? Czy tylko ja mam transfer 1630 b/s!!!!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 teraz jest transfer 120 kb/s wiec oki :) w dzien jest okolo 1 kb :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
err0r Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Ja juz mam :) Troche tego jest - jak zawsze wiecej do ogladania niz czytania.Nawet szybko zlecialo pobiezne sprawdzenie co jest. Oczywiscie da sie to sciagnac jedynie w godz. ok. polnocy - wtedy szybko idzie. A teraz z malego serwerka sciaga caly swiat. Dziwi mnie to iz NWP ma tylu znanych sponsorow a nie moga zapewnic porzadnego downloadu. Pozdr. E. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael_at Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 hahahaha ale jestem zajebisty, sciagnalem wersje dla maca ^^ niah niah :D:D:D update: kurde, ma ktos moze mirrora, albo moze zrobic? bo te na stronce sa pewnie przepelnione :/ wrzuccie na ftpa nie badzcie tacy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Jak byś mół używać mniej wulgarnych wyrazów to może i by sie znalazł mirror :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Połączenie z serwerem FTP nie powiodło się. Może to być spowodowane zbyt dużą liczbą użytkowników. Proszę ponowić próbę później. Moze ktos wrzuci na jakiegos mirror'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 mirror. http://rapidshare.de/files/18889217/newwebpick_ezine04_pc.zip.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 chveti - postowanie linków i udostępnianie zina na innych serwerach bez zgody autora jest zabronione - prowadza statystyki licząc liczbe sciagnietych numerów itd. wiec nie wiem czy twoj link jest na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi