Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 22
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Napisano

Na temat rendera sie nie wypowiadam jak dla mnie rewelacja :)

ale co sie dzieje z czescia tralek przy balustradzie? Wisza w powietrzu czy sa przyspawane do tej cienkiej listwy? Wyglada jakby byly polaczone, tylko tek cokol cos chudy jakis taki. Mam nadzieje ze sie nie czepiam :P

Napisano

nieźle :) co prawda te kafle na podłodze niezbyt imo pasują ale jest całkiem w porządku.

inna sprawa obraz na ścianie: jest tragiczny. może to wina kąta patrzenia, ale strasznie się rozmywa. poza tym mogłeś tam dać coś innego niż widok tego samego interior'a :] pasowałyby tutaj raczej jakieś plakaty związane z firmą, albo może jakaś stonowana tryptykowa abstrakcja.

Pozdrawiam

Napisano

Kazan_HB - dzięki , te prenty mają przyspawane płaskowniki 2x5cm i one są przyspawane do tej listwy na dole

mrkrzysiek - to fallof w diffuse

Dallas17 - dzięki

Napisano

Ifonka - dobrze wiesz co jest pod kaskiem hi

tweety - kafle są modelowane , natomiast jeżeli chodzi o ekspozytory to właśnie takie plakaty miały wisieć(życzenie klienta) :-) rozmycie jest winą kąta patrzenia

Napisano

ogolnie jest spoko ale nie podoba mi sie pierwszym renderze to ze za oknem widac droge (wyglada ze podloga jest na tym samym poziomie co jezdnia) a po prawej schody do "piwnicy", drugi lepszy ale podobnie jak na pierwszym nie podoba mi sie laczenie plytek, trzeci chyba najlepszy ale znow plytki (niepotrzbnie tyle roznych rodzaji) i niska jakosc plakatow na scianie.

pozdro...

Napisano

Sibil - dzięki ja też jestem zwolenikiem tego rodzaju wizek lubie sterylne i surowe rzeczy

t0m3k - mapa na co niektórych płytkach była obracana o 180 stopni aby zapobie kafelkowaniu

dzięki za komentarze

Napisano

calkiem ladnie ale te detale ktore zostaly wspomniane to ja nie ardzoe lapie bo jak dla mnie to hmm pustawo troche mozna bylo dorobic jakies lampki i inne takie pierdulki

Napisano

generalnie b. ładnie ale doczepiłbym sie do oswietlenia ,te kasetony pod sufitem powinny chyba bardziej rozswietlac korytaz .wnetrze wyglada jakby było oswietlone naturalnym swiatłem a tutaj kasetony bija po oczach.

No i obrazy sa do rozmyte i wg mnie do wymiany .jakas kiepska drukarnia je robiła:)

Napisano

Czorny - scena strasznie długo sie liczyła około 30h nie miałem juz cierpliwości do kredek itp. scena liczyła się tak długo przez światła i ten napis na drzwiach szkło mleczne

Napisano

strasznie długo jak miałem wsadzone w sufitach vraylighty to czas jeszcze bardziej się wydłużał więc zmieniłem je na vraylightmtl , pozatym materiał szkła był blend

Napisano

no ładne ładne, no ale... no wylkluczając levitujące rzeczy no to strasznie nie podoba mi sie ta zielona kanapa, takie chamfery ;P no i dopatrzyłem się niedorobki... oj nieładnie ;P

niedo5tt.jpg

heh ;P

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności