Marek G Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Witam kolejna wizka biura i recepcji , troche czasu nad tym spędziłem ważne były detale. Oceniajcie.pozdr Marek http://img259.imageshack.us/img259/1554/inproc1x8nr.jpg http://img163.imageshack.us/img163/4408/officeinprocam1ergo3jv.jpg http://img277.imageshack.us/img277/7895/inprod1x8pf.jpg
Kazan_HB Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Na temat rendera sie nie wypowiadam jak dla mnie rewelacja :) ale co sie dzieje z czescia tralek przy balustradzie? Wisza w powietrzu czy sa przyspawane do tej cienkiej listwy? Wyglada jakby byly polaczone, tylko tek cokol cos chudy jakis taki. Mam nadzieje ze sie nie czepiam :P
mrkrzysiek Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Na pierwszym renderze bardziej mi się podobają nogi od stolików szkoda, że latają one :) a trzeci render fajny po za materiałem na tej kanapie
Ifonka Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 ZDOLNA BESTYJKA:o) Najbardziej podoba mi się widok z kasku hi hi (żartowałam:o) Pozdrawiam wszystkich!
tweety Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 nieźle :) co prawda te kafle na podłodze niezbyt imo pasują ale jest całkiem w porządku. inna sprawa obraz na ścianie: jest tragiczny. może to wina kąta patrzenia, ale strasznie się rozmywa. poza tym mogłeś tam dać coś innego niż widok tego samego interior'a :] pasowałyby tutaj raczej jakieś plakaty związane z firmą, albo może jakaś stonowana tryptykowa abstrakcja. Pozdrawiam
Marek G Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 Kazan_HB - dzięki , te prenty mają przyspawane płaskowniki 2x5cm i one są przyspawane do tej listwy na dole mrkrzysiek - to fallof w diffuse Dallas17 - dzięki
Marek G Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 Ifonka - dobrze wiesz co jest pod kaskiem hi tweety - kafle są modelowane , natomiast jeżeli chodzi o ekspozytory to właśnie takie plakaty miały wisieć(życzenie klienta) :-) rozmycie jest winą kąta patrzenia
Ifonka Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 mówie wam - pod kaskiem to jest dopiero cudo!!!!!! do wglądu tylko dla mnie hi hi pozdrowionka!
tweety Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 hmm... o jakim kasku mówisz? czyżby VR?? [edit] Ifonka: hehe nie załapałem o co chodzi ;)
Ifonka Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 tweety kuknij na avatar! mówiłam że żartowałam!
Sibil Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 A mi sie podoba, surowe ale takie są teraz tedecje arcitektoniczne,ważne że całośc jest przyjemna w odbiorze,,,POZDRAWIAM
t0m3k Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 ogolnie jest spoko ale nie podoba mi sie pierwszym renderze to ze za oknem widac droge (wyglada ze podloga jest na tym samym poziomie co jezdnia) a po prawej schody do "piwnicy", drugi lepszy ale podobnie jak na pierwszym nie podoba mi sie laczenie plytek, trzeci chyba najlepszy ale znow plytki (niepotrzbnie tyle roznych rodzaji) i niska jakosc plakatow na scianie. pozdro...
Marek G Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 Sibil - dzięki ja też jestem zwolenikiem tego rodzaju wizek lubie sterylne i surowe rzeczy t0m3k - mapa na co niektórych płytkach była obracana o 180 stopni aby zapobie kafelkowaniu dzięki za komentarze
Czorny Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 calkiem ladnie ale te detale ktore zostaly wspomniane to ja nie ardzoe lapie bo jak dla mnie to hmm pustawo troche mozna bylo dorobic jakies lampki i inne takie pierdulki
tomeg Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 generalnie b. ładnie ale doczepiłbym sie do oswietlenia ,te kasetony pod sufitem powinny chyba bardziej rozswietlac korytaz .wnetrze wyglada jakby było oswietlone naturalnym swiatłem a tutaj kasetony bija po oczach. No i obrazy sa do rozmyte i wg mnie do wymiany .jakas kiepska drukarnia je robiła:)
Marek G Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 Czorny - scena strasznie długo sie liczyła około 30h nie miałem juz cierpliwości do kredek itp. scena liczyła się tak długo przez światła i ten napis na drzwiach szkło mleczne
Czorny Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 aha no to chyba mi wszystko tlumaczy :P heh ale troche dlugawo jak na taka scene
Marek G Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 strasznie długo jak miałem wsadzone w sufitach vraylighty to czas jeszcze bardziej się wydłużał więc zmieniłem je na vraylightmtl , pozatym materiał szkła był blend
naeq Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 no ładne ładne, no ale... no wylkluczając levitujące rzeczy no to strasznie nie podoba mi sie ta zielona kanapa, takie chamfery ;P no i dopatrzyłem się niedorobki... oj nieładnie ;P heh ;P
Marek G Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 FAlcom3D - faktycznie tez to zauważyłem ale dopiero po wystawieniu pracki mogłem to poprawić w ps :-) taka kanapa jest w kinarpsie
naeq Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Aha, oky :)) Pracka mi sie bardzo podoba, żeby nie było... pozdrawiam :))
Rekomendowane odpowiedzi