Napisano 25 Kwiecień 200618 l Witam kolejna wizka biura i recepcji , troche czasu nad tym spędziłem ważne były detale. Oceniajcie.pozdr Marek http://img259.imageshack.us/img259/1554/inproc1x8nr.jpg http://img163.imageshack.us/img163/4408/officeinprocam1ergo3jv.jpg http://img277.imageshack.us/img277/7895/inprod1x8pf.jpg
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Na temat rendera sie nie wypowiadam jak dla mnie rewelacja :) ale co sie dzieje z czescia tralek przy balustradzie? Wisza w powietrzu czy sa przyspawane do tej cienkiej listwy? Wyglada jakby byly polaczone, tylko tek cokol cos chudy jakis taki. Mam nadzieje ze sie nie czepiam :P
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Na pierwszym renderze bardziej mi się podobają nogi od stolików szkoda, że latają one :) a trzeci render fajny po za materiałem na tej kanapie
Napisano 25 Kwiecień 200618 l ZDOLNA BESTYJKA:o) Najbardziej podoba mi się widok z kasku hi hi (żartowałam:o) Pozdrawiam wszystkich!
Napisano 25 Kwiecień 200618 l nieźle :) co prawda te kafle na podłodze niezbyt imo pasują ale jest całkiem w porządku. inna sprawa obraz na ścianie: jest tragiczny. może to wina kąta patrzenia, ale strasznie się rozmywa. poza tym mogłeś tam dać coś innego niż widok tego samego interior'a :] pasowałyby tutaj raczej jakieś plakaty związane z firmą, albo może jakaś stonowana tryptykowa abstrakcja. Pozdrawiam
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor Kazan_HB - dzięki , te prenty mają przyspawane płaskowniki 2x5cm i one są przyspawane do tej listwy na dole mrkrzysiek - to fallof w diffuse Dallas17 - dzięki
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor Ifonka - dobrze wiesz co jest pod kaskiem hi tweety - kafle są modelowane , natomiast jeżeli chodzi o ekspozytory to właśnie takie plakaty miały wisieć(życzenie klienta) :-) rozmycie jest winą kąta patrzenia
Napisano 25 Kwiecień 200618 l mówie wam - pod kaskiem to jest dopiero cudo!!!!!! do wglądu tylko dla mnie hi hi pozdrowionka!
Napisano 25 Kwiecień 200618 l hmm... o jakim kasku mówisz? czyżby VR?? [edit] Ifonka: hehe nie załapałem o co chodzi ;)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l A mi sie podoba, surowe ale takie są teraz tedecje arcitektoniczne,ważne że całośc jest przyjemna w odbiorze,,,POZDRAWIAM
Napisano 25 Kwiecień 200618 l ogolnie jest spoko ale nie podoba mi sie pierwszym renderze to ze za oknem widac droge (wyglada ze podloga jest na tym samym poziomie co jezdnia) a po prawej schody do "piwnicy", drugi lepszy ale podobnie jak na pierwszym nie podoba mi sie laczenie plytek, trzeci chyba najlepszy ale znow plytki (niepotrzbnie tyle roznych rodzaji) i niska jakosc plakatow na scianie. pozdro...
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor Sibil - dzięki ja też jestem zwolenikiem tego rodzaju wizek lubie sterylne i surowe rzeczy t0m3k - mapa na co niektórych płytkach była obracana o 180 stopni aby zapobie kafelkowaniu dzięki za komentarze
Napisano 25 Kwiecień 200618 l calkiem ladnie ale te detale ktore zostaly wspomniane to ja nie ardzoe lapie bo jak dla mnie to hmm pustawo troche mozna bylo dorobic jakies lampki i inne takie pierdulki
Napisano 25 Kwiecień 200618 l generalnie b. ładnie ale doczepiłbym sie do oswietlenia ,te kasetony pod sufitem powinny chyba bardziej rozswietlac korytaz .wnetrze wyglada jakby było oswietlone naturalnym swiatłem a tutaj kasetony bija po oczach. No i obrazy sa do rozmyte i wg mnie do wymiany .jakas kiepska drukarnia je robiła:)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor Czorny - scena strasznie długo sie liczyła około 30h nie miałem juz cierpliwości do kredek itp. scena liczyła się tak długo przez światła i ten napis na drzwiach szkło mleczne
Napisano 25 Kwiecień 200618 l aha no to chyba mi wszystko tlumaczy :P heh ale troche dlugawo jak na taka scene
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor strasznie długo jak miałem wsadzone w sufitach vraylighty to czas jeszcze bardziej się wydłużał więc zmieniłem je na vraylightmtl , pozatym materiał szkła był blend
Napisano 25 Kwiecień 200618 l no ładne ładne, no ale... no wylkluczając levitujące rzeczy no to strasznie nie podoba mi sie ta zielona kanapa, takie chamfery ;P no i dopatrzyłem się niedorobki... oj nieładnie ;P heh ;P
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor FAlcom3D - faktycznie tez to zauważyłem ale dopiero po wystawieniu pracki mogłem to poprawić w ps :-) taka kanapa jest w kinarpsie
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Aha, oky :)) Pracka mi sie bardzo podoba, żeby nie było... pozdrawiam :))