Napisano 29 Kwiecień 200618 l 3dmax + photoshop Chcialbym zachecic to rejestraci na forum.... www.cyberspace3d.net pozdro
Napisano 29 Kwiecień 200618 l szkoda ze takie male bo ciezko mi cos tam przeczytac ale jak na reklame to nie jest zle ;] ale ja bym tego nieqpil
Napisano 29 Kwiecień 200618 l mnie taka reklama raczej by nie zachecila, czcionka meczaca dla oczu, ten napis "wez pixe" tylko przeszkadza, ale kolorystyka jest w porzadku, pozdrawiam ps. nie jestem pewny ale zachęcanie do korzystania z konkurencyjnego forum moze podlegac pod lamanie zasad forum
Napisano 29 Kwiecień 200618 l Autor Mojm zdaniem nie bo watpie zeby cyberspace3d bylo kiedys tak jak teraz max3d :]
Napisano 29 Kwiecień 200618 l Zmien czcionka na jakas inne i bedzie lepiej no i ta szare czesc kapsulki to za gruba tzn scianki sa za grube
Napisano 29 Kwiecień 200618 l czcionki faktycznie do kitu i samo slowo "pix",pixa??? nie kojazy sie z lekami raczej z pixelami i czyms informatycznym :)
Napisano 29 Kwiecień 200618 l To wiec zastanówmy się... Czego to jest właściwie reklama? :D heheh11 __________________ pozdro