Napisano 30 Kwiecień 200618 l moj pierwszy kontakt z fimo, miala byc glowa ale sie posypala i takie cos wyszlo.
Napisano 30 Kwiecień 200618 l fajne ma wloski ale mogles go chyba troszeczke wygladzic..chyba ze to celowa kanciastosc ?
Napisano 30 Kwiecień 200618 l no wlasciwie to jeszcze bardziej kanciasty mial byc. Te foty to wersja nieskonczona. Skonczona wsadzilem do piekarnika, temperature nie wiem czemu podkrecilem na maxa (powinno byc 130 c) no i sie wszystko stopilo wpiz...du za przeproszeniem :)
Napisano 2 Maj 200618 l fajny projekcik. Brakuje mi ust , nawet przy takiej stylizacji. No i szkoda tego bloba w piekarniku , że nie wyszło. Nie poddawaj się :]
Napisano 4 Maj 200618 l Bardzo fajnie szkoda tylko że się stopiło bo fajnie by wyglądało pomalowane _Kreska_ gdzie kupiłeś FIMO ??
Napisano 4 Maj 200618 l dzieki za mile slowa, niedlugo zabieram sie za kolejny temat, musze w koncu zrobic glowe. Ogolnie fimo bardzo fajne ale brakuje ctr+z i symetri ;( Georgas: http://gdd.mrrau.net/
Napisano 4 Maj 200618 l może by tak powrócić do tej pracki i pujść bardziej w detal :) ? fajny bajkowy klimat.
Napisano 4 Maj 200618 l ehhh, sek w tym ze juz jej nie ma, zamienila sie w bloba (jak napisal Jim mee) w piekarniku. Za wysoko temperature podkręcilem :( ale zostalo mi na szczescie troche fotek. a te i tak nie z koncowego etapu niestety :(