ZiBi_PL Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 witam. Jako ze skonczylem juz szkole postanowilem pokazac wam film ktory powstal niecaly rok temu. Film powstal na zaliczenie i w sumie sie podobal. Moj pierwszy kontakt z kamera i rezyserka. W sumie niemielsimy nawet scenariusza tylko pomsly i wyobraznie :P ps. Nie smiac sie z efektow graficznych - to byly moje poczatki !! http://download.yousendit.com/D3DBDC1C4D4C25C5 zapraszam do ogladania i komentowania czas -5.16 min = 60 mb Muza - soundtrack z Matrixa + System of A Down (kawalek videoklipu BYOB)
Master Kiełbaster Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 w sumie mnie sie nie podobał :( szczególnie brak scenariusza. mogłeś bardziej to skompresować bo na jakości i przekazie by nie straciło
ZiBi_PL Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Napisano 30 Kwiecień 2006 no teraz to bym to zupelnie inaczej zrobil....ale materialow juz niemam.
Vorek Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Powiem tylko że cały film najlepiej by było skrócić do 2-3 min. według mnie. W obecnej formie jest piekielnie nudny. Cały motyw pościgu jest o wiele za długi, statyczne, przeciągane ujęcia, brak dynamiki w tym wszystkim. Gdybyście ustalili sobie 2 minutowy limit czasowy, napewno lepiej by wyszło :) Pozdrawiam
ZiBi_PL Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Napisano 30 Kwiecień 2006 no jak kiedys cos jeszcze nakrece to postaram sie tak zrobic ;] gdybym mial materialy to w sumie bym to zmontowal jeszcze raz i na 100% bylo by krotsze i pewnie ciekawsze ;] ale chyba jak na pierwszy raz z kamera to nie jest tak zle ? :P
Knysha Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Nuuuuuuda ;]. Mogliscie to skrocic do 2-3min, chociaz i to byloby za duzo, na film bez scenariusza :]. Scenariusz to podstawa. BTW. Krew r0x xDDDDD
Traitor Napisano 30 Kwiecień 2006 Napisano 30 Kwiecień 2006 Slabo, bardzo slabo. Charakteryzacja twarzy oblanej "krwia" to juz totalnie slaba.
Lumpy Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Mi się średnio podoba... Framgenty BYOB niepotrzebne, chociaż piosenka dobra :) Pokazełeś kilka niezłych prac 3d na forum, trzeba było wykorzystać umiejętności i więcej efektów zrobić w filmie. + to co wyżej
piotrek Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Szczerze mówiąc nie podobał mi się. Nadal w ogóle nie wiem, o co chodziło w tym filmie. Brak jakiejkolwiek fabuły, sensu. Po co była ta dziewczyna? Muzyka zupełnie nie pasowała do obrazu. Poza tym, motywy, które wszyscy znają na pamięć i w pełni profesjonalnie wykonane nie są dobre dla takich produkcji - nie mogą być dobre.
_LoGaN_ Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 zabawy z kamera, wlasciwie to takie nic. Nie podobalo mi sie, nudne, bez pomyslu, bez scenariusza, tak jak napisalem zabawa z kamera.
Rekomendowane odpowiedzi