Napisano 30 Kwiecień 200618 l witam. Jako ze skonczylem juz szkole postanowilem pokazac wam film ktory powstal niecaly rok temu. Film powstal na zaliczenie i w sumie sie podobal. Moj pierwszy kontakt z kamera i rezyserka. W sumie niemielsimy nawet scenariusza tylko pomsly i wyobraznie :P ps. Nie smiac sie z efektow graficznych - to byly moje poczatki !! http://download.yousendit.com/D3DBDC1C4D4C25C5 zapraszam do ogladania i komentowania czas -5.16 min = 60 mb Muza - soundtrack z Matrixa + System of A Down (kawalek videoklipu BYOB)
Napisano 30 Kwiecień 200618 l w sumie mnie sie nie podobał :( szczególnie brak scenariusza. mogłeś bardziej to skompresować bo na jakości i przekazie by nie straciło
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Autor no teraz to bym to zupelnie inaczej zrobil....ale materialow juz niemam.
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Powiem tylko że cały film najlepiej by było skrócić do 2-3 min. według mnie. W obecnej formie jest piekielnie nudny. Cały motyw pościgu jest o wiele za długi, statyczne, przeciągane ujęcia, brak dynamiki w tym wszystkim. Gdybyście ustalili sobie 2 minutowy limit czasowy, napewno lepiej by wyszło :) Pozdrawiam
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Autor no jak kiedys cos jeszcze nakrece to postaram sie tak zrobic ;] gdybym mial materialy to w sumie bym to zmontowal jeszcze raz i na 100% bylo by krotsze i pewnie ciekawsze ;] ale chyba jak na pierwszy raz z kamera to nie jest tak zle ? :P
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Nuuuuuuda ;]. Mogliscie to skrocic do 2-3min, chociaz i to byloby za duzo, na film bez scenariusza :]. Scenariusz to podstawa. BTW. Krew r0x xDDDDD
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Slabo, bardzo slabo. Charakteryzacja twarzy oblanej "krwia" to juz totalnie slaba.
Napisano 1 Maj 200618 l Mi się średnio podoba... Framgenty BYOB niepotrzebne, chociaż piosenka dobra :) Pokazełeś kilka niezłych prac 3d na forum, trzeba było wykorzystać umiejętności i więcej efektów zrobić w filmie. + to co wyżej
Napisano 1 Maj 200618 l Szczerze mówiąc nie podobał mi się. Nadal w ogóle nie wiem, o co chodziło w tym filmie. Brak jakiejkolwiek fabuły, sensu. Po co była ta dziewczyna? Muzyka zupełnie nie pasowała do obrazu. Poza tym, motywy, które wszyscy znają na pamięć i w pełni profesjonalnie wykonane nie są dobre dla takich produkcji - nie mogą być dobre.
Napisano 1 Maj 200618 l zabawy z kamera, wlasciwie to takie nic. Nie podobalo mi sie, nudne, bez pomyslu, bez scenariusza, tak jak napisalem zabawa z kamera.