lukasz21212121 Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Kolejna moja pracka, boję się co o niej powiecie ale jednak daję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Okiem sk8tera (:D) za duże kąty, za wysokie przeszkody, wiele niepotrzebnych schodów, brak podstawowych elementów jak grind rail czy funbox z murkiem/rurką. Okiem "grafika" :P Wszystko wygląda jak bys pojechał standardowym materiałem tylko z róznym kolorem i rónym bumpem, woda jakaś tak niemokra:P Ale za to oswietlenie mi sie podoba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 cień palm jest super nierzeczywisty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 ogólnie ładne, oświetlenie może być dorób jakiś domek dla odpoczynku od słońca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 calkiem fajne, ale jakos tu pusto, brak szczegolow, ale moze tak mialo byc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz21212121 Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 ale ten cień palm jest jednak bardzo ładny :D tak, wiem że troche mało realne. Pusto bo kto ci będzie jeździł na desce na środku pustyni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Troszkę za ciasno i zbyt przejrzyste powietrze jak na środek pustyni, no i te cienie troszkę by rozproszyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Ta fontanna jakaś taka mało fontannowata... wyglądą, jakby ktoś na nią założył kopułke niebieską lekko przezroczystą. Same shadery są, sorki za wyrażenie, do dupy. Woda mogła by być raytrace albo jak renderujesz mentalem to dgs material, na piasek dałbym drobnego bumpa. Nie jestem sk8erem więc nie umiem się wypowiedzieć co do atrakcji (tak to się nazywa?), ale widzę że trochę za mało rurek porobiłeś. Ogólnie - matsy do poprawy, a z wody zrób system cząsteczek, będzie lepiej wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz21212121 Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 w blenderze wszystko robiłem, już nie chce tego dalej poprawiać i tak długo to robiłem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 bajkowy klimat niczym z gier sprzed paru lat :) srednio ale moze sie podobac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 Podoba mi się logo: fajnie stylizowane na pismo kufi. Może tylko to "r" popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 ten napis to zwykla czcionka. załoze sie o browara, ze jest na antraxji :) tam są (prawie) wszystkie czcionki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz21212121 Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 ano, czcionka Afarat ibn Blady :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 jestem skatem od kilku dobrych lat i na tym chyba bawiłbym się najlepiej zaraz przed wejsciem... Mało realizmu... Graficznie tez kicha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 cień palm jest super nierzeczywisty :) hmmm... a palmy są rzeczywiste?? ;P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 9 Maj 2006 Share Napisano 9 Maj 2006 Moja ocena będzie taka. wygląda to jak screen z jakiejś gierki i to nie najświerzszej. Właśnie to mnie dziwi że coś co jest renderowanym obrazem wygląda jak screen z gierki który "robi sie" w realtimie. Ale co ja tam wiem. Pozdrówka i powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Ile się renderowało? I w jakim programie robiłeś tę scenkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi