SWRSC Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Witam, Świerszcz nie pozostaje w tyle i też bierze się za maxwella :) Prezentuje 6h ziarenka :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 możnało było odszumić... kanapa jest z gumy? :P teksturkę palemki ci wcieło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 noo całkiem przyjemne listki mają jakiś niezdrowy kolor :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 odszumić, jakiś bardziej agresywny bump na te kamienie po lewej, coś zielonego na liście !!! (szare troche dziwnie sie prezentuja) i bedzie fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 poprawiłem już roślinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Renderki fajne ale, - za kwiatek, kamienie nie bardzo (brak lub za mały bump) i ogólnie bardzo pusto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 Podziękowania dla Hindusa, oto jego edit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Georgas -> piękno tkwi w prostocie :p Sorry, może coś z moim wzrokiem nie tego, ale ja tam różnic przed i po nie widze... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 można? trochę się poznęcałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 nom, ładnie, nie ma noise :) Szkoda tylko ze jesteście przyzwyczajeni do wersju "czysta biel" - mnie się zaczynają podobać wizualizacje, które mają jakieś charakterystyczne oświetlenie, bo takie czyste to już zbyt standardowe. Oczywiście dla komercyjnych prac to atut, choć zdażyło mi się już raz, że klient poprosił mnie o wersje z klimatycznym, nocnym hotelowym oświetleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 bardzo ładnie to wygląda ale te wieczorkiem mi się bardziej podobają jeśli chodzi o kolory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 No ok. Wszystko ok. Troche tam pusto ale ok. Jedyne zastrzeżenia to kąt padania światła na podłodzie. Skoro płytki ułożone w rąb to czemu światło kładzie sie dokładnie pod katem 45. mogłoby troche łamac ta geometrie podłogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 8 Maj 2006 Autor Share Napisano 8 Maj 2006 Nowa wersja oświetlenie, sztuczne + lampa fleshowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 jesli mam miec zastrzezenie - wymien kanape, popraw rosline, zredukuj noise :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyonizoss Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 hejka. scenka spoko ale albo mi sie wydaje, albo teksturka kamienia troszke faluje. PoZdRo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 flesz powinien mieć większą moc niż te lampy. chyba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 pierwszy render ciekawszy jak dla mnie i wiesz... ja lubie jak są troche ziarenka:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Mich@l_ Napisano 8 Maj 2006 Share Napisano 8 Maj 2006 Nie podoba mi się ten szum. Wg mnie wygląda szum ohydnie. Roślinka jak powyżsi nie podoba mi się nadal. Może za dużo się nie znam, ale to mi podpadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi