Napisano 7 Maj 200618 l za bardzo nie wiedziałem gdzie to wrzucić. to mój pierwszy tutorial, bede wdzieczny za wszelkie konstruktywne uwagi itp. itd. :) mam tez nadzieje, ze komus sie do czegos przyda... Komponowanie obiektów 3D w zdjęcia
Napisano 8 Maj 200618 l Bardzo fajny, tylko mógłbyś jeszcze jakąś wersje do ściągnięcia w .pdf udostępnić, albo od razu z dużymi screen'ami, żeby można sobie recznie do .pdf wydrukować :)
Napisano 8 Maj 200618 l nieźle :) wrzuć stronke na maila do adka niech ją umieściw dziale Tutoriale :] Pozdrawiam
Napisano 8 Maj 200618 l Autor nielot007 -thx ;) streaker - ee, nie za bardzo wiem jak sie tworzy PDFy... moze napisz tutoriala? :) tweety - thx. wyslalem juz maila Lukasz_D - zaden problem. tez juz wyslalem
Napisano 8 Maj 200618 l Fajny tutek :) Mając obrazki można pdfa zrobić programikiem w stylu img2pdf. tweety - gdzie twój award?
Napisano 8 Maj 200618 l tak dodatkowo, moge powiedzieć ze można jeszce do samych obiektów dodać noisa albo kompresje, gdy zdięcie jakie jest w tle jest z gorsza jakoscią albo noisem, a w tedy wszytsko będzie się ąłdnie komponowało, pozdro
Napisano 8 Maj 200618 l jedyna uwaga tytlko 1 ! plz nigdy nie rob pomniejszonych obrazkow bo niechce mi sie w to klikac i nie moge tego zapisac na dysku :/ tutek bardzo fajny i przydany ;]
Napisano 8 Maj 200618 l mintrill: w końcu zdobyłem awarda na cgtalku więc mogę go teraz spokojnie usunąć z avatarka :> mkk3a: i zmień kolor czcionki bo trochę ciężko to się czyta jak dla mnie :]