mkk3a Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 za bardzo nie wiedziałem gdzie to wrzucić. to mój pierwszy tutorial, bede wdzieczny za wszelkie konstruktywne uwagi itp. itd. :) mam tez nadzieje, ze komus sie do czegos przyda... Komponowanie obiektów 3D w zdjęcia 1
nielot007 Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Witam!! dzieki za tuta mk !! bardzo fajny ;) pozdro
streaker Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Bardzo fajny, tylko mógłbyś jeszcze jakąś wersje do ściągnięcia w .pdf udostępnić, albo od razu z dużymi screen'ami, żeby można sobie recznie do .pdf wydrukować :)
tweety Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 nieźle :) wrzuć stronke na maila do adka niech ją umieściw dziale Tutoriale :] Pozdrawiam
Lukasz_D Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 mozesz mi podesłac scene do maxa na maila ? [email protected]
mkk3a Napisano 8 Maj 2006 Autor Napisano 8 Maj 2006 nielot007 -thx ;) streaker - ee, nie za bardzo wiem jak sie tworzy PDFy... moze napisz tutoriala? :) tweety - thx. wyslalem juz maila Lukasz_D - zaden problem. tez juz wyslalem
tweety Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 piszesz w wordzie text z obrazkami i exportujesz do formatu pdf ;)
piotrek Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Fajny tutek :) Mając obrazki można pdfa zrobić programikiem w stylu img2pdf. tweety - gdzie twój award?
naeq Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 tak dodatkowo, moge powiedzieć ze można jeszce do samych obiektów dodać noisa albo kompresje, gdy zdięcie jakie jest w tle jest z gorsza jakoscią albo noisem, a w tedy wszytsko będzie się ąłdnie komponowało, pozdro
Lukasz_D Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 ale ta interia wolna plik dopiero teraz do mnie doszedł - dzieki :)
KLICEK Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 jedyna uwaga tytlko 1 ! plz nigdy nie rob pomniejszonych obrazkow bo niechce mi sie w to klikac i nie moge tego zapisac na dysku :/ tutek bardzo fajny i przydany ;]
tweety Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 mintrill: w końcu zdobyłem awarda na cgtalku więc mogę go teraz spokojnie usunąć z avatarka :> mkk3a: i zmień kolor czcionki bo trochę ciężko to się czyta jak dla mnie :]
Rekomendowane odpowiedzi