thorgal Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 Witam ogrzebalem swoj stary model bryczki na ktorej uczylem sie 3d maxa.. materialy narazie wstepne
Darmo Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 Mi już się te samochody przejadły, kolejny na forum ;-) Pokaż siatke
7demon Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 a mnie sie podoba jak widze kolejny samochod, najchetniej wchodze do takich watkow. model ogolnie dobry, troche za duze szpary w karoseri, tak mi sie wydaje. swiatal calkiem fajnie wygladaja. grill wogole nie widoczny i gdzie jest wnetrze??
makbol Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 ładnie, szczegółowo. To twoj kolejny model ? Czy tez pierwszy ?
thorgal Napisano 9 Maj 2006 Autor Napisano 9 Maj 2006 slajver ---> to jest moj pierwszy pojazd w 3d i chyba 2 obiekt zrobiony w 3d. wzorowalem sie na videotutorialu z 3d palace hkropinski --->prosze bardzo, szarak na twoje zyczenie Ps. bryczke robilem jakis roku temu Pytanie do specjalistow od bryczek: Jaki vreyowy material nadac na klosze(swiatla przedniego), z jakimi parametrami
7demon Napisano 10 Maj 2006 Napisano 10 Maj 2006 co jest z ta szyba przednia? przy dolnych rogach brakuje chyba chamfera.
rzadki Napisano 10 Maj 2006 Napisano 10 Maj 2006 a jaki trzeba mieć sprzęt komputerowy rzeby takie żeczy robić? Ja niekiedy coś robie i zara mi zaczyna czkać bo detali za durzo. a mam 2,2 Athlon 1gb ram i takie tam radki9000. No niema co bryka konkrecik. ;)
thorgal Napisano 11 Maj 2006 Autor Napisano 11 Maj 2006 ja mam troche szybszy sprzecik ale tez niezle mi muli w viewportach przy tej bryce, dlatego wiekszosc elementow jest na zasadzie "pokaz box". wtedy ladniej to wszystko chodzi
damusTo Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Niektórzy widze maja juz szablony z komentami do tej bryki hehe... ... moim zdaniem odstępy miedzy blachami roztańcowały ci sie totalnie. I przud jest jakoś podejrzanie smukły, nie wiem czy nie przegiołeś cos w proporcjach, a moze to złuczenie bi tam gril wyszedł dośc ciemno. Nad kierunkiem z przodu masz waść syfa i to na chwile obecną chyba tyle, pokaż jeszcze tyłeczek.
Rekomendowane odpowiedzi