Napisano 9 Maj 200618 l Witam ogrzebalem swoj stary model bryczki na ktorej uczylem sie 3d maxa.. materialy narazie wstepne
Napisano 9 Maj 200618 l a mnie sie podoba jak widze kolejny samochod, najchetniej wchodze do takich watkow. model ogolnie dobry, troche za duze szpary w karoseri, tak mi sie wydaje. swiatal calkiem fajnie wygladaja. grill wogole nie widoczny i gdzie jest wnetrze??
Napisano 9 Maj 200618 l Autor slajver ---> to jest moj pierwszy pojazd w 3d i chyba 2 obiekt zrobiony w 3d. wzorowalem sie na videotutorialu z 3d palace hkropinski --->prosze bardzo, szarak na twoje zyczenie Ps. bryczke robilem jakis roku temu Pytanie do specjalistow od bryczek: Jaki vreyowy material nadac na klosze(swiatla przedniego), z jakimi parametrami
Napisano 10 Maj 200618 l a jaki trzeba mieć sprzęt komputerowy rzeby takie żeczy robić? Ja niekiedy coś robie i zara mi zaczyna czkać bo detali za durzo. a mam 2,2 Athlon 1gb ram i takie tam radki9000. No niema co bryka konkrecik. ;)
Napisano 11 Maj 200618 l Autor ja mam troche szybszy sprzecik ale tez niezle mi muli w viewportach przy tej bryce, dlatego wiekszosc elementow jest na zasadzie "pokaz box". wtedy ladniej to wszystko chodzi
Napisano 11 Maj 200618 l Niektórzy widze maja juz szablony z komentami do tej bryki hehe... ... moim zdaniem odstępy miedzy blachami roztańcowały ci sie totalnie. I przud jest jakoś podejrzanie smukły, nie wiem czy nie przegiołeś cos w proporcjach, a moze to złuczenie bi tam gril wyszedł dośc ciemno. Nad kierunkiem z przodu masz waść syfa i to na chwile obecną chyba tyle, pokaż jeszcze tyłeczek.