muody Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Praca wspólna z Maqs'em, tworzona w programach open-source. (aktualnie Blender, SharpConstruct, GIMP) Koncept jest w trakcie tworzenia, na razie chcemy skupić się na ogóle sceny, później dojdą szkice postaci i ważniejszych obiektów. (większe, 950x700) http://images2.fotosik.pl/64/lluj77z3odc6nyg6.jpg zjawa, przy człowieku na krześle, ubiera mu koronę (on sam w starych, poniszczonych bransoletach i szatach dworskich), ta druga - ukłania się i odkrywa danie główne, uważne obserwujące gościa wokół leży nieco szarych, choć nie zepsutych owoców w tle - inne zjawy, szepczące coś i pokazujące palcem na, kolejnego już, "króla" zaproszonego na obiad skąd ten pomysł? tak! z głębokich zakamarków naszych umysłów :) wypowiedzcie się proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 pomysł fajny, zobaczymy jak Wam pójdzie dalej, będę tu wpadał z ciekawości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 wypowiedzcie się proszę ok temat chyba zly :D sorki ale na to zaslugujesz 500 postow i nie widziec jakiegos ladu i porzadku w dziale WIP :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 sorry :| przyzwyczajenie z działu 2D - - - koncept zjawy http://images1.fotosik.pl/64/9n8ila4tb1gfakdn.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Dobrze jest:) fajeczki kupilem, moge zabierac sie do pracy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PasQd Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 koncept zjawy fajny , dajcie mu jakieś czerwone ślepia albo cosik // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 thx, ale czerwone oczka nie pasują. wygląda wtedy bardziej kreskówkowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Zaczolem modelowac ta zjawe wczoraj, narazie mam tyle screen i render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 kiedys jechalem na blenderze - widzałem waszą "kopalnie". Sam modelowałeś ubranie czy jakims bajerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 W kopalni ja tylko robocika modelowałem:), tak ubranie recznie modelowalem, zamiezam jeszcze dodac szczeguly w sharpie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubi Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Nieźle, klimatycznie wygląda. Może ten kaptur ma za malo fałdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Hmm, zeczywiscie teraz raczej jakis helm przypomina:) fenks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 Maqs jestes drugą osoba, ktora przełożyla mój koncept na realną istotę - w przeciwieństwie do Jogurtów i reszty "śmietanki z z najlepszych polskich uczelni" (patrz: wronoptyl...) ja się biorę za kolejną wersję konceptu ogółu, w weekend skończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Avenger Troche poprawilem zjawe, musze poprawic lewy rekaw i zagiecia po tej samej stronie, i jakies faldki na kaptur dodac. To udalo mi sie narazie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 13 Maj 2006 Autor Share Napisano 13 Maj 2006 zostaw srodek zjawy taki jak byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 Nieźle. Przypomina mi to dementorów z Harry'ego POttera. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 :] jak juz mowilem Ci nie nawidze ubran modelowac dlatego jeszcze wiekszy respekt :D keep it up:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Ta ja tez nielubie:/ update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 zrob mrok pod ubraniem i jakies tajemnicze swiatelko. chociaz mi sie zdaje ze to screen z blendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Tak to screen:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 To jeszcze 2 szybkie renderki, model juz prawie gotowy zostaly tylko male poprawki (chyba) potem mapowanie i Avenger bedzie mogl malowac tex:) Jak to mowia na zagranicznych forach "C&C Welcome" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 no no... Bardzo fajnie to wychodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Mecze sie troche z mapowaniem zjawy bo zlamilem siatke w kilku miejscach i teraz troche niewychodzi, wczoraj Avenger mial dostarczyc nowe koncepty ale cos mu nie wyszlo, pewnie nie zdazyl. Postanowilem wiec wyzezbic w sharpie model tego dziada przy stole (na podstawie kilku tutkow zbrushowych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 bardzo ładny model twarzy i fajny strój wam wyszedł czekam na więcej powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 18 Maj 2006 Autor Share Napisano 18 Maj 2006 THE CHAIR OF SATAN >:-D >:-D >:-D http://img169.imageshack.us/img169/2847/10a4xz.png jeszcze podlokietniki, lepsze nogi i pajeczynka na dzis tyle starczy 20:45:41 Maqs ale jeszcze troche nad tym posiedź bo wygląda jak taborecik babci troche kiedyś środek wypadł, to dziadzio sznurki takie jebnął :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 :D Ten cytat.. to takie osobiste doświadcznie bylo, juz nigdy ci nie zaufam:D:D:D tak na serjo to popracuj nad tym jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 21 Maj 2006 Autor Share Napisano 21 Maj 2006 przerwa w krzesle, na prosbe modelujacego zwierzatko dla jednej ze zjaw http://images3.fotosik.pl/69/01fc1fb3135fe548med.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi