daymon Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Witam. My last work. made in 3ds max 8 und vray. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 chwile szukałem co mi się tu podoba .. hmm .. firanki. Poduszki świecą .. ta narzutka za sztywna na końcach .. kadr jakiś dziwny .. ale to przejdzie. Widok za oknem mi się nie podoba. Ten stolik krzesełka .. to wygląda jak zdjęcie .. to jest zdjęcie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p0rK Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Skomentuje chociaz jestem kompletnym noobem :) Oparcie lozka wydaje mi sie pod dziwnym katem nachylone, poduszki troche swiecą, blatu stolika na balkonie nie widac (wiem, ze szklany). A reszta mnie sie bardzo podoba :) Przy okazji mam pytanie, jak sie robi taką zawiniętą pościel?? Tez bym tak chciał, a za chiny nie mogę wpaść na pomysł jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 oparcie łozka jest ok, tylko ono nie jest prostokątne i dlatego wydaje sie takie dziwne poduszki wydają sie tez troche za sztywne horyzont mocno przekrzywiony... :/ nie wiem skad to sie wzielo, ale nad obrazkami są jakies plamy na scianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 oswietlenie slabe, ogolnie nieciekawie, pokoj taki sobie, widok za oknem miernie wspolgra i reszta, pozdr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 ...wiecie co... urzekła mnie rozmaitość "usterek" jakie potraficie wynaleźć... po prostu brawo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 A moim zdaniem, jest ładnie i kameralnie - jedynie poduszki twarde i sztywne Pierwszy rzut oka OK, jak się człowiek uweżmie to można znaleźć niedoróbki ale mi to nie przeszkadza. Podoba mi sie tez widok za oknem i światło lampy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 mnie się tam pracka podoba, jedyne do czego bym się przyczepił to do koloru światła, powinno mieć niższą temperaturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 widok za oknem za jasny, na balkonie za jasno chyba ze jest tam jakas lampka ale nie wyglada na to po cieniach. Mogło byc lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 Witam Dziekuje za komentarze. Stolik i krzesła to nie zdjecie,co do poduszek to sam nie wiem, być może wyglądają za sztywno ,oświetlenie (lampka) racja musze je zmienić bo też mi coś nie pasuje. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 hm, bede inny i powiem, ze mi oswietlenie sie nawet podoba. jedyne co bym w nim zmienił, to temperature na nieco niższą. taka lampka nie da aż tak białego światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Pościel wypas ..aż mnie ciągnie do łóżka :) oczywiście poduszki za sztywne. Szafeczka podoba mi się ...(mam taką identyczną). Krzesło takie pokraczne.. fizycznie zajmowało by zbyt dużą przestrzeń i by miało mały popyt :):D pozdrawiam...(zastrzegam, że na wszystkim się nie znam :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 super karnysz i firany lampka mi sie bardzo podoba ale nie pasuje tytaj... nie mogłeś dać poduszkom simcloth'a chyba by wyglądały lepiej... ogólnie praca mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 Jakieś dziwne to twoje rendery. Niby szystko ok. Ale wygląda to nijako. Może powinieneś zmienić ustawqienia o 180 stopni bo jak narazie to każda wizka jest taka sama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 A mi się podoba : ) moze i usterki są ale i klimacik fajny jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 A mi się NIE podoba. Pościel sztywna, poduszki powinny być bardziej miękkie i LEŻEĆ na łóżku a nie na nim stać, bo teraz wyglądają jakby były z gumy i nie mogły się porządnie położyć. Widoczek w oknie jest baaardzo nienajlepszy :) Trochę jak NY. Ale technicznie scenka ładna, podoba mi się wszystko co związane z materiałami i oświetleniem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 te poduszki hmm... latają? :P praca spoko choć strasznie niedopracowana, mało rzeczy se sobą współgra... myśle o oświetleniu. Ale jak wcześniej stwierdzono, firanki super! PoZdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi