wooka Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Na poczatek powiem tyle: Rewalacyjny model. Naprawde dobra robota. Przypomina mi tego dawida z reklamy jakiegos tam leku na katar. :) Co do tych proporcji to wszyscy maja racje. Figura miala stac wysoko nad ziemia, stad te zaklamania w proporcjach. Jesli chodzi o plecy to nie jestem pewien bo nie uwazalem na lekcjach:P ale Dawid ma ponoc nie dokonczone plecy. JEst to rzezba przyscienna, do ogladania tylko z przodu. Tak wiec zastanawiam sie jak je zrobiles. zmyslales? :P pozdrawiam i jeszcze raz gratuluje! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*Sweet* Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 zaje***** superowe brak słów... to jest sztuka poprostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 model fajny, tylko oczy mi sie nie podobaja. OT: gdzie zginal post Lukx'a ? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vinc Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Masakra...masz u mnie piwo...daj znac jak w Gd bedziesz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Świetna praca coś niesamowitego pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Podziwiam Cię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Szacuneczeek :) Ja to bym tego w 3 lata nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Bosh faktycznie HC :) gratuluje skila :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 widać że bardzo dużo pracy w to włozyłeś i wygląda super (no może troszke te proporcje i textura) ale naprawde kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 co do proporcji - oczy wydają mi się za bardzo wypukłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 No, tez troche w szoku jestem jak na to patrze. I widze, ze we have a TIE! BEST OVERALL ENTRIES: Rod Seffen oddity AND Stanislaw Marek (Staszek )Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PastoR Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Kawal dobrej roboty - gratuluje wytrwalosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Skomentuje to później, bo mi mowe odebrało... powiem t..tyl...tylko Gratulacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selena Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 troche za duza głowa...a tak to super:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi