polka dot Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 przyslowiowe goowno w lesie :) przez winde posypal mi sie dysk, odzyskalem wszystkie pliki co do jednego ale 90% jest uszkodzonych. lancera zrobie od nowa kiedys :) zaczalem przed awaria renderowac stary model gt90 z mini bitwy ale ze sie popsoolo to robie od nowa. printy robilem sam sobie ze zdjec, troche ciezko to wychodzi :D bzyku powie ze proste auto ale ja sie mecze i i tak nie jest tak jak chce :D sam przood przodu sie troche moze zmienic zreszta wszystko sie moze zmienic no to porcja ---------------- ---------------- ---------------- ---------------- pozdrawiam :*
Hindus Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 szkoda tej awari i tych plików - coś masz niezłego pecha ;) co do aktualnego wipa to narazie dobrze ale poczekam az zaczniesz tył molestowac wtedy sie podoczepiam ;)
hkropinski Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 to autko pewnie bedzie fajne, ale rzeczywiscie szkoda lancera:/ pozdr
damusTo Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Tak to juz jest jak sie a archiwa na nośniku magnetycznym :p i to w standartowym układzie - szkoda, choć widze że zmotywowany pewnie złoscią ;) wziołeś sie ostro do roboty Pojazd wybrałeś ciekawy koncepty froda bywają bardzo śmiałe i zwykle podobaja mi sie, pamiętam że za czasów bitwy myślałem sie przyłaczyć hehe teraz tez mam ochote wziąć sie za ten model, ale nie nie (...) nie dokończ supre, dokończ supre ... chyba potrzebuje kopa heh nic to powodzonka puki co wygląda że lodzio miodzio czekam na wiecej.
Knysha Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Buuu szkoda plikow ;[ Nie lubie tego auta - dziwne do modelowania i wogole jakies siakies ;]. Jak narazie ladnie - trzymasz swoj poziom :]
mrkrzysiek Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 no narazie ładnie mam nadzieje że ten model skończysz :D
maczuga Napisano 20 Maj 2006 Napisano 20 Maj 2006 Zapowiada się nieźle. Będe czekał na następne renderki :)
miwt Napisano 20 Maj 2006 Napisano 20 Maj 2006 no ladnie sie zapowiada chyba juz 2 raz go dziargasz;)
ReflectVision Napisano 20 Maj 2006 Napisano 20 Maj 2006 na razie nie ma zastrzezen :) szkod aze wszystko poszlo z dysku, pozdro
Rekomendowane odpowiedzi