xorgie Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Poniewaz moja 1 praca sie nie udala (wiadro z farbą) :] wrzucam 2. Tutaj juz jest o wiele lepiej z wygladzaniem :D Komentujcie, i mowcie co jest nie tak. Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 brak cienia dziwne odcicia, malo kontrastowe wieczko z bugiem, to wewnętrzne kółeczko zlewa się na środku z tym większym. Pozatym nie zaśmiecaj Finished Works 3D czterema walcami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Pozatym nie zaśmiecaj Finished Works 3D czterema walcami. A niby czemu nie może wstawiać tego typu prac tutaj ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 A niby czemu nie może wstawiać tego typu prac tutaj ? Można. Regulamin tego nie zabrania. Ale na mój gust ta praca powinna znaleźć się w speed modeling. Zachwile wszyscy zaczną wyskakiwać z wyrenderowanym w scanline(bez ustawień) boxem i będzie syf. Edit: Ja bardzo lubię Scanline. Czasami też coś w nim wyrenderuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 no mnie to bardziej przypomina jakis pojemniczek na mocz niz sloik:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 jakby był czarny i matowy to koreks jak nic :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 wiadro bez farby? przydał by się jakiś render, model ok o dziwo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 ale sie namęczyłeś...jak by był jakiś fajny cień to wyglądało by to fajnie...ale mimo wszystko praca do speed'a pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 hehe... zrób jakiś tutorialik na temat "Funkcja 'Lathe' dla początkujacych"=P Pozatym fajnie, tylko szczerze mówiąc... hmm... niezbyt ambitnie, spróbuj zrobić coś większego, napewno wyjdzie super! PoZdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Czy ktoś kiedyś wspominał o podforum "przedszkole" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H05SCR Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 a mi sie podoba mozna w nim zamknąc muche i czekać az zdechnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 heh, H05SCR, ale masz poczucie humoru! Ale może fajnie by było wymodelować muchę w słoiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arev Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 wyglada jak pojemniczek na mocz :> p.s. czy juz zawsze pierwszym postem bedzie reklama? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi