SirAnen Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 A tak jakos skoro zbliza sie przyjazd papieza :) zamierzam cos wyskrobac :D Narazie stworzylem Adam'a :D potem Ewe :) jakis ladny ladnscape i waz z jabluszkiem :) Tak , oby zdazyc do wizyty papierza :+ edit: Robic na nowo :/
thorgal Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 piersi, miesnie brzucha, ptaszek do wymiany co do twarzy to wydaje sie troche poobijana, jakby kolo byl niezlym rozbojnikiem Wedlog mnie twarz Adama powinna byc bardzo delikatna, wrecz kobieca
hkropinski Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 no niewiem... ja sobie tak mężczyzny nie wyobrazam, zwlaszcza klatka piersiowa słaba i...;) to i ja tam najbardziej oczekuje jak przedstawisz otoczenie w "raju", pozdr
kubi Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Najlepsze są stopy i dłonie, tył jest lepszy od przodu. Anatomia troszkę lezy.
Ania Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 akurat stopy i dłonie moim zdaniem ciut niemęskie, takie gładkie. thorgal - nie zgadzam się, czemu pierwszy mężczyzna miałby mieć kobiecą twarz? wy to tylko bab byście chcieli. tyłek za bardzo spięty, a szkoda, bo tyłek to jedna z ładniejszych części ciała którymi dysponują mężczyźni.
thorgal Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 tyłek za bardzo spięty, a szkoda, bo tyłek to jedna z ładniejszych części ciała którymi dysponują mężczyźni. ładniejszych ale czy z fajniejszych?
DesignStudio Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 ahaha lol jaki "kutas". nie no wiesz jak w sztuce całej ogolnie nie widzialem jeszcze aktu z tak sie tym wyruzniającym. imho anatomia is death
SirAnen Napisano 25 Maj 2006 Autor Napisano 25 Maj 2006 Wczoraj mialem system crash i trwa przywracanie do normalnosci systemu :(( Wszystkie prace poszly sie j*$#$*$* :/ Mysle ze dzisiaj uda mi sie cos zrobic ....
Rekomendowane odpowiedzi