Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 96
  • Wyświetleń 9,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no, ładnie sie zapowiada....a może zamiast renderow z lakierem puszcac z normanym materiałem?lepiej zostawic efekt koncowy na koniec :)

pozdr

Napisano

ehh, piękne są concept cary Alfy [spox] szkoda, że przez pomyłkę wywaliłem całego swojego topica z Alfą Brera :(:(:( ale nic to, kiedyś ją zrobie od nowa, powodzenia [piwo]

Napisano
  • Autor

no concepty to zawsze śmietanka:) a Alfa ma pomysły!

tak apropo to zrobiłem concept concept car;)

co wy na to?

Napisano

Bardzo ładnie Ci to wychodzi [uczeń] Uzywasz Vraya czy brazila ?? Ktore to Twoje auto z kolei ?? :)

Napisano

super to jak na razie wyglada, a co do concept concept cara to raczej na nasze polskie drogi sie to to nie nada :P

Napisano

Blood..no i lepiej :))..a propo concept concepta...to jest dozwolone ?! :D

pozdr

Napisano

hehe ok nie powiem :D...czekam na kolejne rendery...

pozdr

P.S.

Po co od razu robisz światła i te inne bajery?

Napisano
  • Autor

własnie po to, dla bajeru;)

nie no jakoś tak naszła mnie ochota, chciałem zobaczyć jak to bedzie wygladać

Napisano

Blood...musze powiedzieć , że robi się poważny model !! :)))

powoli szukam szczęki :)

pozdr[piwo]

Napisano
  • Autor

nie no Pablo nie przesadza, mase błędów widać...:/

hehe szukałem ujęcia na którym najmniej ich jest;)

Mc- MAxim- nielicząc f-50tki która... no to nie wyglądało jak auto, to przed tym był tylko mc-laren, gdzieś tu jest na forum, ale tez niewyszedł;)

kiedyś próbowałem zrobić auto Nurmsami[lol2][lol2][lol2] ekhm... niewyszło[lol2][lol2][lol2]

Napisano

Nurbsy :D:D:D...nic nie mów o tej metodzie hehe..dobra jeszcze za czasów R3:] hehe..

pozdr

Napisano

heh czemut ak wszyscy dziwnie modelują samochody??? no ale cóż widze że jakos wychodzi wiec to dobra metoda :) oby tak dalej!

Napisano
  • Autor

heh no kilka rzeczy jest krzywych...:( jeszcze nie posiadłem uniejętnośći idealnegos szeregowania wertexuów:/

a wczoraj nad lakierem pracowałem troche

a no i felgi

Napisano
Originally posted by Blooddragon

heh no kilka rzeczy jest krzywych...:( jeszcze nie posiadłem uniejętnośći idealnegos szeregowania wertexuów:/

a więc daj w tle splajna z krzywymi beziera a potem zaznacz 2,5D snap i poprzestawiaj vertexy do tego splajna :)

Napisano

Kurde ... ten brazil robi chyba jednak lepszy lakier od vraya [nauka] Autko fajne :-) Mam jeszcze pytanie ... jak ustawic brazila zeby na lakierze byly takie fajne fefleksy (cohdzi mi o ta linie oddzielajaca innego koloru .. taka jasniejsza) Ustawilem car paint w brazilu ale to tak nie wyglada [pomocy]

Napisano

Mówiłem,żebyś zostawił smakowity kąsek na koniec !! :P hehe dla mnie qll :))

pozdr

Napisano
  • Autor

Loozack: jak widać człowiek uczy się całe życie:) dzięki!!

Mc-Maxim- olej carpainta. weź jakiś mmateriał co odbija światło i na parametrze rytrace ustaw fallof. wtedy powierzchnia będzie coraz bardziej lustrzana w stosunku do kąta nachylenia powierzchni do kamery:P . potem edytuj tedo fallofa- jest tam taki wykres. podokłądaj pare punktów i zrób jedną ostrą krawędż, taki schodek, wtedy przejście będzie ostrzejsze, tak jak u mnie:)

Pablo: dzieki;)

pozdrawiam!

Napisano

DZIEKI !!! :D Nie pomyslalem zeby edytowac fallofa :P Co do modelu jest SPOKO, tylko jak na moj gust felgi za sa duze :cool:

Napisano

chciałbym się zapytać o kilka szczegółów dotyczących materiałów, oświetlenia użytych na scenie

Napisano
  • Autor

NO, to robale żeśmy se porobiliiii, teraz przyszła pora na Większe przedsięwzięcia:)

taka texturka felgi może być??

dodam jeszcze znaczek;P

Napisano

no może być! ale zrób jakąś ciekawszą tą felge... taka za prosta jest...

Napisano
  • Autor

Scorpi dla ciebie wszystko:D

uatrakcyjnie ją:>

..jak widac na kolor nie potrafie sie nadal zdecydowac... jakieś sugestie??

Napisano
  • Autor

no mi też sie chyba spodobał:) zrobie tylko taki bardziej ...hmm krwisty[lol2]

a felge taką robiłem

Napisano

Jesli robiles taka fele...to powinines dac jej wiecej ostrosci...bo w Twojej wyglada bardziej hmmm organicnziej...

pozdr

Napisano
  • Autor

ehh no te koła to potem zrobie jednak

na boku nareszcie udało mi sie ładną siatkę ustawić, troche to trwało;) ale i tak trosze pognieciony jest:/ wszystko prze zdrzwi które taką dziwną linię maja..

Napisano

łądnie! :) ale coś ci zmudnie idzie :( zmień później te felgi bo wyglądają jak jakieś kwiatki

Napisano
  • Autor

ciiicho, nie ma ządnych błędów:P hehehe

a żmudnie bo wogóle nie mam teraz na to czasu... matura za pasem...:(

Napisano

KURDEEEEEEE!!!!!! TA MASKA MNIE IMPONUJE! DOBRA robota :) szczgólnie to takie wzniesienie znaczy sie takie coś klifowate zrób szybciutko nadkłoła!!!!!

Napisano
  • Autor

Klifowate powiediadasz:) hmm zabardzo nie wiem osochozi, ale cieszę się, że Ci się podoba:D

buahahahahahahaha co powiecie na takie felgi!!??[lol2][lol2]

Napisano

jakie felgi hyhyhy jak bede miał ferrari to przemaluje go na różowo w kwiatki i takie felgi założe

Napisano

nie no ladnie !! tylko przy wlocie powietrza w progu dziwnie cos wyglada

Napisano

[boje się] co to jest [co?]

teraz to wygląda bardziej jak ufo niż samochód