ftorek Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 hyhy - no wlasnie - wzialem oszukanego afromana (chcialem zzrobic z niego prawdziwego afromana - czyli murzyna) ale jakos znowu tak poszlo smisznie i zaczal przypominac azjate (po oczach :) - wiec pomyslalem zeby zrobic z niego karateke (ktos zreszta przy okazji oszukanego takie cos sugerowal :) no i jade sobie z cialkiem... narazie mam tyle - postaram sie zrobic texturke :) ps. ma byc w sumie tak jakby realnie - ale jakby stylizacja tez ma byc (cos ala wejscie smoka wlasnie - niby prawdziwie - a jednak bajka :) pzoa
Por@szek Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 Kurde byl jakis film z takim lovelasem z epoki starskiego i chucka ale za cholere nie pamietam. W takich czerwonych dzwonach lazil i nawala z karata. Kurde no ale mam dziury w glowie. ;/
ftorek Napisano 29 Maj 2006 Autor Napisano 29 Maj 2006 ten bedzie mial raczej biale gacie i oczywiscie czarny pas :D (no i jeszcze jedna oczywistosc - koturny :D hyhy poz
Gość obo Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 Model fajny, fajnie mu ciałko wymodelowałeś. Nie podoba mi się tylko ta wykałaczka, co ją w ustach trzyma ;) Pozdro
ftorek Napisano 30 Maj 2006 Autor Napisano 30 Maj 2006 dalej ciut - chociaz sie troche pogubilem i przestaje mnie sie to podobac cos... pzoao
Phantom Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 hehe swietny model :) faktycznie prosi sie o zanimowanie :) btw, przypomina murzyna z Wejscia smoka, swietna twarz naprawde. Pozdrawiam
ledyr Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 mówilem ze jest podobny do murzyna z wejscia smoka ten po prawej jakby co :D : http://www.briansdriveintheater.com/beefcake/johnsaxon/johnsaxon6.jpg
ftorek Napisano 31 Maj 2006 Autor Napisano 31 Maj 2006 jedziemy dalej - sporo porawek - wstepne raczki - poprawilem mu pyszczek (thnx ledyr za refke - mialem problem z murzynskim nosem :) pzoodor enjoy :D
Por@szek Napisano 31 Maj 2006 Napisano 31 Maj 2006 heja ql nigro :D zrob mu takie fajnie szmaciane lapcie, jutro Ci fote zapodam :D
ftorek Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 no i co porach?? gdzie te uapcie?? :D hyhy - ty tak tylko obiecujesz :D no nic - troche wiecej - zrobilem dlonie, podzialalem z gaciami,i w ogole troche tweakow musze jeszcze nogi zrobic... (raczej na bosaka bedzie :) ps. calosc ma cos 3900 triangli zpooa
Przybysz Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Ale ma szpony, hyhy ;) Troche przedramiona zbyt wątłe i cieniutkie nadgarstki, poza tym jest git.
ftorek Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 hyhy - szpony poprawilem (szczegolnie kciuk :) przedramionami sie zajme :D dzienks
Gość obo Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Hehe no fajnie Ci wychodzi ten champ ;) Już się prosi o animke :)
ftorek Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 dziens :) - to twoje?? :D hyhy - spx - chyba mnie przekonales zeby jednak mu te klapki zalozyc :D pzoa
_michal Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Fajny ten Twój karateka. Zrób mu tylko tęczówki bo mu się dziwnie oczy świecą.
Por@szek Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Fajnie mu sie swieca :D Nawiedzony nigro z karata :D Tak moje klapki ftorkus ;)
ftorek Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 wlasnie - porach ma racje :D w koncu to 'evil' karate champ :D a na serio - pewnie dopiero mu na texie dam oczka klapki ready - porach wypowiedz sie czy odpowiadaja twoim standartom obuwniczym :D hyhy w sumie juz bardzo blisko konca - moze jeszcze troche zageszcze afro i moze troche na plecach i palcach u noog podzialam dzienks i oaapo
ofca Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=8308676588858025406 sie ci moze sie przydac.....pierwszy oponent :D
KLICEK Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 Ofca ahahahah n1 :D:D:D Czarnuszek jak sie patrzy super jest :)
Rekomendowane odpowiedzi