Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

hyhy - no wlasnie - wzialem oszukanego afromana (chcialem zzrobic z niego prawdziwego afromana - czyli murzyna) ale jakos znowu tak poszlo smisznie i zaczal przypominac azjate (po oczach :) - wiec pomyslalem zeby zrobic z niego karateke (ktos zreszta przy okazji oszukanego takie cos sugerowal :)

no i jade sobie z cialkiem... narazie mam tyle - postaram sie zrobic texturke :)

ps. ma byc w sumie tak jakby realnie - ale jakby stylizacja tez ma byc (cos ala wejscie smoka wlasnie - niby prawdziwie - a jednak bajka :)

pzoa

karate_01.jpg

karate_02.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Kurde byl jakis film z takim lovelasem z epoki starskiego i chucka ale za cholere nie pamietam. W takich czerwonych dzwonach lazil i nawala z karata. Kurde no ale mam dziury w glowie. ;/

Napisano
  • Autor

ten bedzie mial raczej biale gacie i oczywiscie czarny pas :D (no i jeszcze jedna oczywistosc - koturny :D

hyhy

poz

Napisano

Model fajny, fajnie mu ciałko wymodelowałeś.

Nie podoba mi się tylko ta wykałaczka, co ją w ustach trzyma ;)

Pozdro

Napisano
  • Autor

dalej ciut - chociaz sie troche pogubilem i przestaje mnie sie to podobac cos...

pzoao

karate_03.jpg

Napisano

hehe swietny model :) faktycznie prosi sie o zanimowanie :) btw, przypomina murzyna z Wejscia smoka, swietna twarz naprawde.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

jedziemy dalej - sporo porawek - wstepne raczki - poprawilem mu pyszczek (thnx ledyr za refke - mialem problem z murzynskim nosem :)

pzoodor

enjoy :D

karate_04.jpg

Napisano
  • Autor

no i co porach?? gdzie te uapcie?? :D hyhy - ty tak tylko obiecujesz :D

no nic - troche wiecej - zrobilem dlonie, podzialalem z gaciami,i w ogole troche tweakow

musze jeszcze nogi zrobic... (raczej na bosaka bedzie :)

ps. calosc ma cos 3900 triangli

zpooa

karate_05.jpg

Napisano

Ale ma szpony, hyhy ;)

Troche przedramiona zbyt wątłe i cieniutkie nadgarstki, poza tym jest git.

Napisano
  • Autor

hyhy - szpony poprawilem (szczegolnie kciuk :)

przedramionami sie zajme :D

dzienks

Napisano

Hehe no fajnie Ci wychodzi ten champ ;) Już się prosi o animke :)

Napisano
  • Autor

dziens :) - to twoje?? :D

hyhy - spx - chyba mnie przekonales zeby jednak mu te klapki zalozyc :D

pzoa

Napisano

Fajny ten Twój karateka. Zrób mu tylko tęczówki bo mu się dziwnie oczy świecą.

Napisano
  • Autor

wlasnie - porach ma racje :D w koncu to 'evil' karate champ :D a na serio - pewnie dopiero mu na texie dam oczka

klapki ready - porach wypowiedz sie czy odpowiadaja twoim standartom obuwniczym :D hyhy

w sumie juz bardzo blisko konca - moze jeszcze troche zageszcze afro i moze troche na plecach i palcach u noog podzialam

dzienks i oaapo

karate_06.jpg