chveti Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 Zeby knysia nie marudził :D Wyżej nie mam co brudzić bo błotniki po coś są :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 imho cool :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 ładnie nawet bardzo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 znacznie lepiej :) chodziaż plamy maskujące powinny byc mniejsze i wiecej ich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 Dzięki za posty :) Co do plam maskujących - ich na tym czołgu wogóle nie powinno być więc je powoli usuwam ;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 bardzo fajnie wyszlo :) Marcin kiedys fajnie bympami z deepapinta3d emulowal spawy bardzo by to urealnilo modelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mujas Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 chveti - od 40 posta zaczynają mi się texturki podobać, mnie teraz czeka nauka texturowania tak więc będę się z Tobą łączył w bólach i cierpieniach ;), dodatkowo odemnie brawa za to że dzielnie walczysz nie polegając na placu boju ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperSpala Napisano 31 Lipiec 2006 Share Napisano 31 Lipiec 2006 teksturowanie to najprzyjemniejsza częśc tworzenia ! :D ale poprzedza ją najgorsza czyli edytowanie UVek x//// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi