Gość George82 Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Taki zlepek tutoriali, fristafu i mebli BRW... Co sadzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 ładnie poduszki za sztywnie stoją nawet trochę lewitują podoba mi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 czyżby za mocny skylight ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Co to za kolory? Przejaskrawione, materiał drewna i podłogi kiepski. Jak poprawisz to może nieźle wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Wiesz myśle ze jest w tym pokoju za jasno, nie widac w ogóle cieni. Nie wiem jak Ty to zrobiłęś ale chyba tak jak lilowy napisal, za mocny skylight. Postaraj sie zredukowac troche ta jasnosc, powinno pomóc. Acha pokaz ustawienia to coś poradzimy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 prawie nie widac GI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Niby wszystko w porządku, ale tak jak poprzednicy, gdzie są cienie, dlaczego poduszki leżą na kancie (dobra na kanape, ale nie na łóżko), jak na mnie za dużo "fristafu" a za mało własnego wkładu i pracy... PS. Czym renderujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 A wiec spojnie...;) Z fristafu sa tylko poduszki i ten badyl na komodzie... http://www.evermotion.org skylighta nie ma zadnego, jest 3xVraylight + Direct; przejaskrawienie moglo wyjsc przez "color mapping", gdyz dalem dark mltp na 2.0... SIWY: Wiem wlasnie, kolory nie takie mialy byc... Drewno w viewporcie bylo prawie czarne...:/ Zmienie to, zapodam wyzszego reflecta na podloge i mam nadzieje, ze sie w miare spodoba... (ale to jutro...:)) streaker: Vray Adv. 1.47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 No. kiblowato trochę. Wszystko lewituje. Kolory podciągnięte do granic wytrzymałości. Faloff na poduszkach chyba za mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Troche sie pobawilem i oto rezultat: Mam nadzieje, ze juz lepiej... Dzieki za komentarze, pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 zdecydowanie lepiej .. kolorki spokojniejsze.. widać cienie :) brakuje jeszcze dywaniku na podłodze .. bo zimno z rana w stopy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 hmmm czy mozesz dać strone z której to zlepiałeś jak napisałeś w pierwszym poście??. Spoko pracka i fajna szklaneczka na szafeczce (wpadla mi w oko jakos) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 lilowy: Chcialem zrobic dywan, ale poleglem na VrayDisplacement... Macie na to jakis patent? nigdzie nie moge znalezc fajnej mapki i nie wiem, czy budowac go z plane'a, box'a, czy chamferbox'a... DesignStudio: http://www.evermotion.org Z tej strony mam poduszki, badyla na komodzie i tex obrazkow nad lozkiem. Reszta to moja sprawka....;] Ta "szklaneczka" ;] to jest ikeowska lampka nocna... (przynajmniej za takowa miala uchodzic...;]) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 O wiele lepiej, teraz tylko wymień prosze texturę podłogi, przydać Ci się moze do tego program zwany WoodWorkshop. Pobierzesz go stamtąd za darmo :D Gdy zmienisz texturkę powinno być "cacunio" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 powiewa sztucznością, wszystko powinno byc bardziej stabilne, meble wydają się być jakąś odrębną kompozycją, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Zmieniłem teksturke podlogi, mam nadzieje, ze jest lepiej... Wiecej juz poprawiac nie bede, poniewaz to mialo byc finished...;] i nie chce mi sie juz na ta scene patrzec... Dzieki za krytyke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi