Nemrod Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Witam Jako ze reklama przy ktorej mialem okazje dlubac leci juz w TV - to pozwole sobie pochwalic sie nia i tutaj (nie kazdy TV oglada). Ciekaw jestem niezmiernie waszej oceny. http://www.nemrod.livenet.pl/filmy/krono.avi Moja dzialka w tym projekcie byla calosc prac 3D oraz postprodukcja. Reklama powstala dla (i przy wspolpracy) studia Auriga D.G. Ciekawy jest fakt, ze calosc prac zamknela sie w 14 dniach. Od krecenia zdjec po oddanie gotowego materialu, tak wiec "bylo szypko". Mimo wszystko jestem zadowolony z efektu. Pozdrowki Nemrod
Imie Moje Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Kiedy ostatnio leciała w TV ta reklama, zastanawiałem się czy ktoś z max3d dłubał w tym :) FAJNE
Lumpy Napisano 6 Czerwiec 2006 Napisano 6 Czerwiec 2006 Dobre! Biorąc pod uwage czas produkcji bardzo dobre Sam pomysł niegłupi, fajny motyw z oknem avik chyba uszkodzony - pod koniec "przycięty" pozdro
Nemrod Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Napisano 6 Czerwiec 2006 generalnie fajne, jedynie SFX słychać że z kolekcji HW Edge ;) (upadek bossa na glebę) Ogolnie rzecz biorac, to mi osobiscie dzwiek nie lezy. Moze jest to spowodowane tym, ze go sobie inaczej wyobrazilem zanim uslyszalem. Muzyczka jeszcze spoko, ale wlasnie udzwiekowienie jakos tak... no nie wiem slabawo :) PZdr
jaras Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 super ! kawał dobrej roboty a jeszcze przy tym czasie to już w ogóle ... BTW- dlaczego to nie ma jeszcze rekomendacji ? Czy mógłbyś napisać coś więcej o tym jak to robiłeś ? jaki soft był użyty itp ? pozdrawiam
Dziadek Stal Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 Khe, khe. Fajne. Daje rade. Nemrod. Dasz znac na private message? salutt Dziadek Stal
Rekomendowane odpowiedzi